Welkom in het hart van de Bordeaux!Welkom in het hart van de Bordeaux!
Back Back Nieuws

Welkom in het hart van de Bordeaux!

09 december 2019

Eind november opende De Bee Inn, een bijzondere villa gevestigd in de voormalige dorpsbakkerij van Néac, in het hart van de Pomerol-streek bij Bordeaux. In de directe omgeving van de villa liggen wijngaarden van topchateau’s als Petrus, Cheval Blanc, Figeac en Evangile. In de Bee Inn worden kleine groepen gasten ontvangen om te vergaderen en te ontspannen

Monumentale sfeer

Het huis is in de eerste helft van 2019 grondig verbouwd en opnieuw ingericht. Alle kamers en badkamers zijn nieuw, maar de monumentale sfeer is behouden: de monumentale oven en schoorsteen zijn nog steeds in het huis te vinden. In de directe omgeving van de villa liggen wijngaarden van topchateau’s als Petrus, Cheval Blanc, Figeac en Evangile. Ook bij de buren zijn zeer goede wijnen te koop, de patron laat je graag proeven.

Bee Hive

Op de eerste etage van de Bee Inn bevindt zich de Bee Hive: een moderne vergaderruimte, voorzien van alle noodzakelijke vergaderfaciliteiten, inclusief een groot televisiescherm waarop presentaties gegeven kunnen worden. De inrichting van de zaal kan gewijzigd worden, afhankelijk van de behoefte. In een vergaderopstelling kunnen maximaal 15 mensen comfortabel van gedachten wisselen.

Vergaderen en ontspannen

In de Inn kunnen circa 10 personen vergaderen en ontspannen. De Bee Inn heeft zes compacte, maar comfortabele slaapkamers, waarvan er vier als tweepersoonsslaapkamer gebruikt kunnen worden. Mochten deelnemers geen kamer willen delen of mocht je met meer dan tien mensen gebruik willen maken van de Bee Inn, dan zijn er op loopafstand door de wijngaard aanvullende kamers te boeken op een bevriend wijngoed.

Zwembad en tuin

Op de begane grond van de villa is een ruime keuken, waar een professionele kok goed zijn of haar werk kan doen. Verder is er een mooie eetkamer en een zitkamer met open haard. De villa heeft een eigen zwembad en een grote tuin.

Wijnproefruimte

Binnenkort gaat ook de prachtige wijnproefruimte open. Helemaal in de stijl van een wijnmakerij. Naast wijnenproeven van partners van Bee Inn kan ook hier prima vergaderd worden met uitloop de tuin in.

Excursies en wine experiences

Vervoer van en naar het vliegveld (Bordeaux of Bergerac) kan geregeld worden en in overleg kunnen er bijzondere excursies, (sportieve) activiteiten of wine experiences georganiseerd worden. Vanuit Amsterdam en Rotterdam zijn er vrijwel dagelijks vluchten naar Bordeaux en Bergerac. De Bee Inn ligt binnen een uur rijden vanaf beide vliegvelden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!