Back Back Nieuws

Welcome: vernieuwd beursconcept binnen hospitality

05 oktober 2015
Met de vernieuwde beurs Welcome richt Evenementenhal Gorinchem zich nadrukkelijker op gastvrijheid en hospitality. De nieuwe opzet vervangt de al tien jaar oude Horeca & Food Inspiratie en Recreatie Vakbeurs in Gorinchem.

De beurs Welcome vindt plaats op 23, 24 en 25 november 2015 in Evenementenhal Gorinchem. Aanleiding van de samenvoeging zijn de vele raakvlakken die tussen ondernemers in zowel horeca & food, als recreatie aanwezig zijn. Exposanten zijn vooral actief als leverancier, fabrikant, importeur of groot-/tussenhandelaar in of voor deze branches. Ook vele bezoekers van de ene beurs bezochten vaak de andere.

Kennisprogramma voor verdieping
Tegelijk met de nieuwe naam is de opzet van de samengevoegde beurzen veranderd. Zo wordt sterker gefocust op het thema hospitality, een manier van werken die in steeds meer sectoren wordt toegepast. Sectoren, die hun bestaansrecht danken aan de tevredenheid van de gast. Vertegenwoordigers vanuit de hotellerie, recreatie, zorgsector maar ook horeca ontmoeten elkaar in Gorinchem. Een extra impuls krijgt Welcome met een breed kennisprogramma. Naast een dagelijks congres kunnen bezoekers en hun relaties zich met lezingen en podiumdiscussies laten informeren en meepraten.

Demonstraties en proeverijen
Natuurlijk is er genoeg ruimte voor ondernemers om hun producten te tonen en te demonstreren. De nieuwste foodtrends komen op tafel en met de laatste recreatiemogelijkheden wordt uitgepakt. Met Welcome streeft de organisatie ernaar om een brede en grote vakbeurs voor alle bedrijven en professionals uit de gastvrijheidbranche te realiseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!