Back Back Nieuws

Wegens succes restaurant EatCetera sous-chef aangenomen

09 maart 2009
Chef-kok Kristan Monsma heeft een souschef aan zijn zijde: Evert Prins. Een man met al vele jaren nationale en internationale ervaring.

De opening van het à la carte Restaurant EatCetera was de eerste aanzet tot een gehele metamorfose van Hof van Wageningen en is een groot succes. Om de zakelijke klantenkring nog beter van dienst te kunnen zijn, zal de locatie verdergaan  uitbreiden.

 

De tweede stap die gezet wordt, is de aanleg van een terras aan de achterzijde. Het terras zal 120 zitplaatsen bieden en de opening staat gepland voor eind mei. Het terras komt aan het water te liggen en er kan van een hapje en een drankje genoten worden, natuurlijk uit de keuken van Restaurant EatCetera.

 

 

Uitbreiding aantal lkamers

Na het terras staat de volgende verbouwing gepland. In de derde helft van 2009 zal er begonnen worden met de bouw van 58 tweepersoonskamers in de zijvleugel van het gebouw.

 

Hof van Wageningen, hotel en congrescentrum beschikt over 218 hotelkamers, 26 zalen, 3 restaurants, een Sports Bar Down Under en ruim 200  parkeerplaatsen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!