Back Back Nieuws

Wegens succes nu ook Groningenevents.nl

14 februari 2008
Frieslandevents.nl, dat groepsarrangementen aanbiedt in de gehele provincie, constateert een sterke toename van bedrijven en ook particuliere groepen voor uitjes in Friesland. De positieve ontwikkelingen in Friesland hebben er toe geleid dat dit voorjaar Groningenevents.nl van start gaat.

Frieslandevents.nl, dat opereert vanuit Sneek, bestaat inmiddels drie jaar. Het aantal groepen dat naar Friesland komt verdubbelt tot dusver ieder jaar. Voor 2008 verwacht men een kleine driehonderd groepen.

Peter Prijs van Frieslandevents.nl: “Onze arrangementen schijnen zo leuk te zijn, dat we er mensen bij wijze van spreken mee de Afsluitdijk over trekken.”

Nu Friesland zo in trek is gaat in dit voorjaar ook Groningenevents.nl van start. Prijs: “Dat wordt Groningenevents.nl met natuurlijk geheel eigen Groningse arrangementen, die worden begeleid door onze nieuwe Groningse medewerkers. Ik schat dat we daarmee eind april van start kunnen gaan.”

Frieslandevents.nl, die deze week een geheel vernieuwde website heeft gepresenteerd, heeft voor het komend seizoen tal van uitbreidingen op stapel staan. Zo komen er speurtochten voor individuele bezoekers. “Vooral in de zomermaanden merken we dat toeristen wel eens ‘iets’ willen doen. Dat gaan we nu dus ook invullen. Eén van de tochten zal de Elfstegentocht worden.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!