Back Back Nieuws

Wegen succes geprolongeerd: kijkdagen De Woonindustrie

27 april 2016
Nederland is vanaf september 2015 een evenementenlocatie rijker; De Woonindustrie in Nieuwegein. Catering Lokaal is hier verantwoordelijk voor de evenementen-exploitatie en runt er tevens een eigen restaurant. In het najaar van 2015 organiseerde Catering Lokaal twee succesvolle kijkdagen. Donderdag 26 en vrijdag 27 mei a.s. wordt hier een vervolg aan gegeven.

Evenementenlocatie
Al meer dan 15 jaar is De Woonindustrie hét interieurcentrum van Nederland. De Woonindustrie ligt centraal in Nederland en heeft een royaal atrium (1.400 m2) en minimaal 15 break-outrooms, voor grote en kleinere groepen. Stuk voor stuk met een huiselijke omgeving, zodat gasten zich snel thuis voelen. Catering Lokaal biedt je de mogelijkheid om in deze unieke locatie een evenement te organiseren. De komende kijkdagen zijn een perfecte gelegenheid om te ontdekken wat De Woonindustrie en Catering Lokaal je allemaal te bieden hebben. En bezoekers gaan niet met lege handen naar huis.

Wat je van dichtbij haalt is lekkerder 
Brian Schoonderbeek, eigenaar van Catering Lokaal: ‘Bij De Woonindustrie word je door Catering Lokaal voor elk evenement met de grootste gastvrijheid ontvangen. Immers, visite is altijd welkom. Wij organiseren hier allerlei events voor een veelheid aan gezelschappen. Daarbij verrassen we gasten op culinair niveau met lokale specialiteiten. Want onze visie is: wat je van dichtbij haalt is lekkerder! Wij hebben daarom de regio Nieuwegein afgespeurd naar de allerbeste lokale leveranciers. Mensen die met hart en ziel hun producten maken, met enkel kakelverse producten. Zo ontstaat eten waar de passie vanaf straalt en dat proeven onze gasten!’

Online aanmelden
Ben je benieuwd wat De Woonindustrie en Catering Lokaal je allemaal te bieden hebben op het gebied van evenementen en catering? Kom dan naar de kijkdagen op 26 en 27 mei. Aanmelden kan via de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!