Back Back Nieuws

Wederom Green Key Goud voor Beurs-WTC Congress & Event Center

17 juli 2014
Het Beurs-WTC Congress & Event Center is al sinds 2011 in het bezit van een Green Key certificaat, Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie-, vrijetijdsbranche en vergader- en congres/event/beurslocaties. Bij het behalen van het certificaat maakte beurs-WTC de belofte: 'Green Key Goud voor altijd!', gezien Goud het hoogst haalbare niveau in de keuring is. Na de tweede herkeuring is gebleken dat het Beurs-WTC wederom deze belofte nakomt.

Milieucoördinator
Het certificaat van Beurs-WTC is namelijk verlengd met twee jaar. Hoewel de keuringsnormen jaarlijks verder worden uitgebreid, verzwaard en aangescherpt, heeft dat het Beurs-WTC Congress & Event Center er niet van weerhouden om haar uiterste best te doen om niveau Goud te behouden. Om aan de eisen te blijven voldoen wordt er binnen het Beurs-WTC veel geïnvesteerd in duurzaamheid. Onder leiding van een nieuw aangestelde milieucoördinator Stephan Kosse zijn opnieuw diverse maatregelen getroffen.

In het kader van duurzaamheid is onder andere de verlichting in diverse zalen aangepast. Tevens zijn er elektrische oplaadpunten aangelegd in de parkeergarages van Beurs-WTC, waarmee tegelijkertijd ook het gebruik van elektrische auto's wordt gestimuleerd. Daarnaast zijn op culinair gebied de nodige aanpassingen doorgevoerd. Zo is het culinaire assortiment vernieuwd waarbij er nog meer duurzame producten zijn toegevoegd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!