Back Back Nieuws

Website Scheveningen genomineerd

19 april 2010
De nieuwe website scheveningendenhaag.com mag zich nog geen 2 maanden na lancering verheugen op het eerste succes. De website is namelijk genomineerd voor de verkiezing van ‘reiswebsite van het jaar 2010’ dat georganiseerd wordt door het magazine Travelution. Iedere maand (t/m oktober) worden door Travelution in haar magazine drie websites genomineerd die meedingen naar titel: ‘beste reiswebsite van het jaar’.

Criteria
Door een onafhankelijke jury onder leiding van Maurice de Hond worden de drie genomineerde websites aan de hand van een aantal criteria beoordeeld om vervolgens eind oktober de uiteindelijke winnaar te bepalen. Er wordt onder andere gelet op creativiteit, vormgeving, interactiviteit en vindbaarheid.

Social Media
Scheveningendenhaag.com werd in februari gelanceerd door Den Haag Marketing in samenwerking met Stichting Marketing Scheveningen en informeert en inspireert bezoekers op interactieve wijze over de levendige Haagse badplaats. Zo bevat de site vele foto’s en filmpjes via social community websites als twitter, facebook, hyves en flikr.

Dagje op maat
De website bevat naast een compleet en overzichtelijk toeristisch aanbod verschillende interactieve mogelijkheden, zoals een actuele evenementenkalender en google maps. Ook kunnen bezoekers snel en gemakkelijk een dagje Scheveningen op maat samenstellen door hun favorieten te verzamelen in de map 'My Scheveningen'. Dankzij de laatste weersverwachting komen zij bovendien op het weervlak niet voor verrassingen te staan.

Beachbreak campagne
De website is onderdeel van de promotionele Beachbreak campagne en is ontwikkeld door Den Haag Marketing in samenwerking met Stichting Marketing Scheveningen, de overkoepelende promotie organisaties voor stad en strand.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!