Back Back Nieuws

Website Regardz wint internationale prijs

07 april 2009
Sitecore, een van ’s werelds grootste spelers op het gebied van content CMS, heeft de website van Regardz uitgeroepen tot beste site in de categorie ‘Best Hospitality Site’ bij de International Sitecore Site of the Year 2009 verkiezing. In totaal zijn er acht internationale winnaars uitgeroepen. Zeven categorie winnaars en één International Site of the Year 2009 winnaar.

Bij het bepalen van de winnaars was de inzet van Sitecore’s CMS om vorm te geven aan effectievere bedrijfsprocessen en online strategieën doorslaggevend. De jury heeft alle 1.500 ingezonden sites beoordeeld op creativiteit en integratie van ‘rich data sources’ en applicaties. Maar ook op de totale gebruiksvriendelijkheid en de manier waarop de sites zijn ingezet om bezoekers te informeren, inspireren en aan te zetten tot actie.

 

Wereldwijd maken duizenden organisaties gebruik van de CMS software van Sitecore waaronder Microsoft, Sara Lee, Siemens, Toshiba, ISS en natuurlijk Regardz.

Concept

Bezoekers op twee totaal verschillende manieren digitaal kennismaken met het aanbod van Regardz. De ene ingang is traditioneel. De andere ingang is verrassend en inspirerend. Men creëert als het ware een eigen Ultimate Business Bubble. Iets wat Regardz nastreeft. Binnen deze bubble mag men doen wat men wil en zijn wie men wil zijn. Via de eigen bubble kunnen bezoekers hun ervaringen delen. Ideeën opdoen. En zich laten verrassen door het aanbod van arrangementen. Dit laatste is gedaan door het aanbod te filteren door middel van een spel op basis van persoonlijke interesses.

 

 

Site met een bite

“De site van Regardz wordt door velen geroemd. Dit omdat er een bijzondere combinatie is gemtussen traditionele e-commerce enerzijds en het op een verrassende manier aanbieden van informatie en het laden van een merk met een sterke corporate identity anderzijds” vertelt marketing manager Collin Hamming. “Dit alles op een zeer gebruiksvriendelijke, effectieve en binnen de branche vernieuwende manier. Daarnaast oogt de website wat Regardz wil uitstralen. Zakelijk, maar met een knipoog. Het is een website met een bite! We zijn supertrots dat we zo kort na de lancering van de site een prestigieuze internationale prijs in de wacht hebben gesleept. Het is een mooie bevestiging dat de, samen met ons internet strategiebureau eFocus, opgezette e-strategie de juiste is” aldus Hamming.

 

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!