Back Back Achter de schermen

weblog gastblogger??????

25 augustus 2006
Even vanaf het kantoor PartyPeople kantoor voor iedereen….. Een goed evenementen seizoen toegewenst! De email die Henk-Jan van mij kreeg gebruik ik dan maar direct als inzending, (of mag je dat in Blogland niet zo noemen?)
Email van Henk-Jan ontvangen ter uitnodiging om Gastblogger te worden, je denkt dat je speciaal bent als je een persoonlijk mailtje krijgt van Henk-Jan maar je blijkt dezelfde te krijgen als iedereen, maar goed….
Wat betreft je vraag! Dat was inderdaad een hele korte vraag; heb je zin om gastblogger slash gastcolumnist te worden op de High Profile Blog? Het wijst zich vanzelf.
En jij (Henk-Jan) dacht; "nou die Sheila die is lekker bij de tijd, die begrijpt dit direct" Je snapt het al, ben een half uur bezig geweest  en een beetje zitten surfen op die link die je me doormailde, maar eerlijk gezegd, ik begrijp er helemaal niets van.
Ik kan dus eigenlijk gewoon op de HPBlog mijn ei kwijt, met liefst een evenemententintje, dat is het gedeelte dat ik begrijp! Dan komen nu de vragen: (;en mij is altijd verteld; "vragen is nooit dom, een niet gestelde vraag des te stommer" maar wellicht heeft half evenementenland vervolgens een oordeel klaar in de trant van; "dat ze dat niet weet, zeg!";)
– is het een eemalig artikel?
– hoe lang moet het zijn?
– wie leest dit?
– heeft iedereen zo’n blog openstaan op zijn computer? (behalve ik dus!)
– weet iedereen van de branche wat dit is en ben ik dus de enige die er helemaal niets van begrijpt?
– is het net zoiets als chatten of MSN-en (weet ook niet hoe dat werkt)?
– kan men direct reageren?
– Hoe spreek je het eigenlijk uit (bloggen of meer op zijn engels)?
– Is het een soort open Podium op de website of kun je er veel meer mee dan je nu aan mij vraagt?
– waarom is er eigenlijk webblog?
– heeft het echt een functie of is het meer een gadget
Anyway na die vragen denk je misschien wel; "had ik haar maar nooit uitgenodigd als gastblogger", maar ik ben echt een nikswit op dit gebied, laat mij maar gewoon evenementen organiseren, ontwikkelen en marketeren, je kan ook niet overal goed in zijn.
Maar ik heb wel het moto dat je (bijna) alles kunt leren als je het wilt, dus Henk-Jan voedt me op, breng me het webbloggen maar bij, want ik begeef me op onbekend terrein.
Zo dan heb je hier mijn eerste artikel!
Groetjes van PartyPeople Sheila Verhoeven – Gijselman.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!