Webinar: alle informatie over MICE in Frankrijk Webinar: alle informatie over MICE in Frankrijk
Back Back Nieuws

Webinar: alle informatie over MICE in Frankrijk

12 november 2020

Sinterklaas en kerst staat weer voor de deur en dat betekent dat we een drukke periode voor de boeg hebben. Misschien heb jij wel zin om een MICE-event of -activiteit te organiseren, juist omdat deze periode heel anders is dan andere periodes. Er zijn natuurlijk nog meer verschillende redenen voor het organiseren van zo’n activiteit of event. Als jij je erin wil verdiepen organiseert Atout France een webinar waar je alles te weten komt over het organiseren van een MICE-activiteit in Frankrijk. 

MICE-events organiseren in coronaperiode

Zakelijke events en bijeenkomsten organiseren in het buitenland tijdens de coronaperiode, is misschien wat lastiger dan normaal. In het Webinar, genaamd MICE Choose France, vertellen verschillende MICE-specialisten over MICE-bestemmingen in Frankrijk, de coronamaatregelen, de laatste MICE-nieuwtjes en de hoogtepunten van allerlei bestemmingen. Op deze manier kom je meer te weten over het organiseren van veilige MICE-uitjes en over MICE in het algemeen.  

Praktische informatie

Het Webinar wordt op 19 november 2020 gehouden en is van 11 tot 12 uur. Er zijn verschillende MICE-specialisten aanwezig, zoals de hoofd-business developer MICE van het Paris Convention Bureau, een projectmedewerker van Sales en Pers van VVV Grand Reimes en een MICE-business developer van de regionale VVV van Mission Attractivité Hauts-de-France. Interesse om deel te nemen? Stuur dan een mail naar Jojanneke.kramer@atout-france.fr

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!