Back Back Nieuws

Watergoed is ook in de Wintergoed

08 november 2012
Samen met organisatiebureau Omnivents presenteert Watergoed: Wintergoed. Met winterse arrangementen van 1 november tot 1 april. Deze bestaan uit een combinatie van oer-Hollandse catering, (binnen) activiteiten en entertainment in sfeervolle ruimtes.

Hollandser kan niet
De grote kapschuur is omgetoverd van een beachclub in de zomer naar een feestzaal in de winter. Het thema is gebaseerd op de landelijke ligging van de monumentale boerderij De Leijgraaf, Hollandser kan het niet. In sferen van vervlogen tijden worden gasten ontvangen voor een feest, vergadering of ander evenement.

Diverse arrangementen
‘Er zijn diverse arrangementen mogelijk waarbij genoten kan worden van muziek, knusse haardvuren en lekker eten. Of een winterborrel met een gezellige après-ski DJ, op Wintergoed gaan de voetjes van de vloer. Voor de liefhebbers van outdoor blijven er trouwens nog gewoon mogelijkheden. Lekker warm in een Land Rover terreinrijden of een dikke overall aan bij het quadrijden en paintball. Een prachtige winter dus op Wintergoed van 1 november tot 1 april. Daarna is de evenementenlocatie weer geopend voor zomerse outdoor evenementen’, aldus de organisatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!