Back Back Nieuws

Water voor Water in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

13 april 2015
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten en drinkwater innovator O Original Water hebben, in samenwerking met Stichting FairWater, het project Water voor Water opgezet. Voor elke fles gekoeld en gezuiverd O Original tafelwater die het conferentiehotel serveert, schenkt het een bedrag aan Stichting FairWater. Gasten worden uitgenodigd om ook een klein bedrag te schenken voor het onbeperkt gebruik van tafelwater in het conferentiehotel. Met de bijdragen steunen de gasten en het conferentiehotel samen Stichting FairWater bij het plaatsen van ‘BluePumps’ (duurzame waterpompen) in Afrika.

MVO drijfveer
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten steunt al jaren drinkwaterprojecten, onder andere via de bijdragen die de gasten doen voor het drinken van kraanwater in het hotel. Het hotel wenste echter nog een kwaliteitsslag te maken in de drinkwaterbeleving. In O Original Water vond Kontakt der Kontinenten de ideale partij om die slag mee te kunnen maken. Het gezuiverd en gekoeld plat en bruisend O Original tafelwater wordt in mooie azuurblauwe flessen geserveerd. Op de flessen wordt het drinkwaterproject uitgebreid toegelicht.
O Original Water heeft op haar beurt de maatschappelijke benadering van Kontakt der Kontinenten omarmd en nodigt andere horecagelegenheden van harte uit om het voorbeeld van het conferentiehotel te volgen.

'Een mooie samenwerking tussen Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, O Original Water en Stichting FairWater, waarbij de drinkwaterbeleving en de maatschappelijke betrokkenheid optimaal zijn,' zo laat het conferentiehotel weten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!