Back Back Nieuws

Wat is 'de kracht van lokaal' in de regio Arnhem-Nijmegen?

10 juni 2015
High Profile Events is gestart met verbindingssessies door het land onder de noemer De Events Tafel. Ingrediënten: een lange tafel, stoelen, lokale evenementenpartijen en een duidelijke vraagstelling: 'Wat is de kracht van lokaal?'

De Events Tafel
De Events Tafel hebben wij eerder dit jaar georganiseerd op het podium van de Grote Zaal in TivoliVredenburg. Daar hebben we met een twintigtal Utrechtse partijen (van de Jaarbeurs tot aan Grand Catering en van de HKU tot aan Congresbureau Utrecht), aan de hand van de aanstaande Grand Départ, de kracht van lokaal in de Domstad geduid. Zie daarvoor het uitgebreide artikel in de eerstvolgende Events. 

Arnhem-Nijmegen onder de loep
Zeer binnenkort zullen wij De Events Tafel organiseren op de varende evenementenlocatie Jules Verne zodat we ook in de regio Arnhem-Nijmegen de lokale evenementenpartijen aan de tand kunnen voelen; hoe lokaal opereren zij? Zoeken ze elkaar op, vliegen ze samen tenders aan? Welk beeld willen zij uitstralen naar de rest van Nederland en welke rol spelen citymarketing en het congresbureau hierin?

Wat vind jij? 
Voorafgaand aan De Events Tafel willen we graag weten hoe jij denkt over Arnhem-Nijmegen als bestemming voor events, festivals, vergaderingen, congressen en beurzen. Met jouw antwoorden krijgen we namelijk een goed beeld van het imago van Arnhem-Nijmegen. Belangrijker nog: rijmt dat imago met het beeld dat de regio zelf uit wil stralen?

Wij vragen daarom 5 minuten van jouw tijd voor het - anoniem - beantwoorden van enkele vragen over Arnhem-Nijmegen. En natuurlijk houden we je vervolgens op de hoogte van de resultaten!  

Klik hier als je een event leverancier bent. Opdrachtgevers kunnen hier klikken. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!