Wandelen & dansen voor het goede doelWandelen & dansen voor het goede doel
Back Back Nieuws

Wandelen & dansen voor het goede doel

08 maart 2023

Wandel en dans voor meer onderzoek naar kanker bij Walk & Dance to Fight Cancer Vroeg Bunnik. Daar kun je dansen om het leven te vieren en maak je een wandeling langs forten en waterlinies om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Onderzoek is nodig voor meer preventie én genezing. Meedoen kan als individu, met collega’s als Businessteam of met vrienden in een vriendenteam.

Fight cancer en restaurant Vroeg slaan de handen in een en halen de Walk & Dance to Fight Cancer naar Bunnik. Op Hemelvaartsdag, 18 mei vindt de eerste editie van dit bijzondere evenement plaats. Deelnemen kan aan de wandeling van 25 kilometer of de verkorte familiewandeling van ongeveer 10 kilometer. De dag start rond 10.00 uur voor de langste afstand en om 13.30 uur start de familiewandeling. Deze wandeling neemt je mee langs verschillende forten en waterlinies. Uiteraard volledig verzorgd met hapjes en vertier op de route. 

Opbrengsten Walk & Dance to Fight Cancer

Met de donaties die door de wandelaars worden opgehaald kan Stichting Fight cancer baanbrekend kankeronderzoek financieren. Voor Walk & Dance to Fight Cancer Vroeg Bunnik is een specifiek onderzoek geselecteerd in het Prinses Máxima Centrum, waarin een revolutionaire vorm van immunotherapie beschikbaar wordt gesteld voor kinderen en jongvolwassenen met leukemie en lymfeklierkanker. Dit zijn met 220 gevallen per jaar de meest voorkomende vormen van kinderkanker. 

Over Fight cancer

Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ wil Stichting Fight cancer heel Nederland inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker en preventie. Iedereen kan een bijdrage leveren door een eigen actie te starten, deel te nemen aan één van onze lokale evenementen door het hele land, geld te doneren of vrijwilliger te worden. Kijk voor meer informatie op fightcancer.nl 

Walk & Dance to Fight Cancer Vroeg Bunnik

Met de organisatie van Walk & Dance to Fight Cancer Vroeg Bunnik geven restaurant Vroeg en Fight cancer invulling aan een bijzondere samenwerking. Vroeg heeft sinds de opening in 2010 reeds diverse goede doelen gesteund. Na de brand (2019) en de coronajaren (2020 en 2021) waarin Vroeg de blik wat meer intern gericht heeft gehouden is het dan ook dit jaar weer tijd dat Vroeg haar maatschappelijke rol oppakt en daarom dus ook deze samenwerking met Fight Cancer aangaat. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!