Wake-up call voor LocatiesWake-up call voor Locaties
Back Back Nieuws

Wake-up call voor Locaties

25 augustus 2021

Roer om, actie in de taxi en schop onder je kont

 

Denk jij dat de evenementenmarkt straks hetzelfde is als na Corona? Afgezien van maatregelen andere vormen en flexibiliteit, denkt Linda Kerkhoven dat event- en meetingplanners juist nu op zoek zijn naar wat anders. Locaties moeten meer concept denken en helder uitdragen waar ze uniek in zijn. Als je dit op een passende authentieke creatieve manier via social media onder de neus drukt bij jouw toekomstige boekers, val je op en krijg je volgers. Immers, zij willen geïnspireerd raken en jij kan ze op ideeën brengen van jouw mogelijkheden, unieke concepten en creatieve arrangementen.

Kick-ass content

Met de gedachte dat locaties, meer authentieke creatieve content zouden moeten gaan produceren, kwam ze uit bij Kirsten Jassies socialmedia trendwatcher, instagram expert, auteur trainer en spreker. Kirsten is Linda's persoonlijke inspiratiebron en daarom niet gek dat ze haar heeft uitgenodigd om een één uur durende kennisworkshop te verzorgen op het Locatiecongres. De boeken van Kirsten, Instaproof en Kick-ass content, liggen op haar nachtkastje (echt!) en hopelijk straks ook bij veel locatiemedewerkers. 'Ik vind Kirsten gewoon een tof wijf. Ze is heerlijk authentiek en motiveert je om lekker laagdrempelig en toch helemaal op je eigen manier aan de slag te gaan met het vertellen van jouw verhaal.' Aldus Linda.

Locatiecongres 20 september 2021

Wil je voor de troepen uitlopen en effectieve plannen produceren voor je locatie? Dan wil je het Locatiecongres op 20 september 2021 in Utrecht niet missen. Je krijgt op één dag een boost aan inspiratie en kennis. Heb jij het programma al bekeken?

Andere aanpak

Linda geeft zelf graag het voorbeeld van een andere aanpak. En daarom vindt dit congres plaats op vijf verschillende locaties in de stad. Met een enthousiast team heeft ze een prachtig programma bedacht. Een brandingexpert als key-note spreker, meetingplanners op het podium als vraagbaak, beweging om laagdrempelig te netwerken en sparren met branchecollega's, lunch op een inspiratielocatie aan tafel met gelijkgestemden, vier verschillende kennisworkshops, een eye-opener interview over toegankelijkheid en een samenvatting met learnings en lol in cabaretvorm.

En sommige dingen hoeven wat haar betreft niet te veranderen. De borrel met bitterbal blijft ;)

PS: Tot vrijdag 27 augustus koop je nog een kaartje voor het Locatiecongres met 100 Euro korting.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!