Back Back Nieuws

Waarom het scherm op zwart ging | hvb's verklaring

08 maart 2007
Tijdens de uitreiking van de Gouden Giraffe in de Amsterdam Convention Factory heeft men kennis kunnen maken met hvb av rental & staging uit Almere. hvb is hoofdsponsor van dit evenement door het leveren van het grootbeeldscherm uitgevoerd in HD, back up installaties en technici.

"Inderdaad ons huizenhoog High Definition geprojecteerd videoscherm ging op zwart. Het bracht dit event tot een ongelofelijk spannend gebeuren, zeker voor hvb", verklaart Annette van Poppelen, pr- en marketingmanager van hvb.

"Na een probleemloze repetitie op maandagmiddag bleek tijdens het evenement zelf dat de stroomvoorziening ten behoeve van de lichtinstallatie in combinatie met videotechniek te wensen over liet. Nota bene is speciaal een aparte evenementen aansluiting aangebracht voor onder andere gebruik van av techniek om deze problemen te voorkomen. De lichtoperator maakte die avond plotseling gebruik van de direct flash buttons op zijn lichttafel.

"Dit gaf op dat moment een wel heel spannend effect… Dit effect wordt ook gebruikt in de voorstellingen van de Blue man Group. Door deze, niet eerder gerepeteerde actie werd de stroomvoorziening te zwaar belast, waardoor de stroomvoorziening aan de zijde van hvb uitviel. Dankzij presentator Jan Douwe Kroeske die op een zeer professionele wijze omging met deze hapering en onze technici achter de schermen kon de prijsuitreiking na enkele minuten weer doorgang vinden.

"Wij willen High Profile, onze eigen technici, Jan Douwe Kroeske maar ook zeer zeker alle aanwezigen bedanken voor het geduld en begrip. Zeker gezien alle zeer positieve reacties."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!