Back Back Nieuws

Waalrese polofestijn richt zich op zakelijke markt

13 juli 2015
Voor het eerst niet meer tijdens Pinksteren, maar tijdens de start van de zomer. Op 18, 20 en 21 juni jongstleden, was Landgoed Eeckenrhoode het jaarlijkse toneel van het grootse Waalrese polofestijn.

Twee dagen zakelijk
De organisatie van het evenement, BYLEI – the WOW company uit Eindhoven, besloot een andere weg in te slaan met het evenement, door zich te richten op twee dagen zakelijke ontvangsten en daarmee de publieke dag te laten vervallen. ‘Helaas een noodzaak, aldus Lukas Willems, om het evenement financieel gezond te maken en te houden. Wellicht kunnen we de publieke dag in de toekomst opnieuw combineren met de besloten ontvangsten.’

Start
Het toernooi startte op donderdag 18 juni met een exclusief voorontvangst voor VD AKKER en Pijnenburg Juweliers. Zij ontvingen deze avond driehonderd genodigden in het hospitality paviljoen, waarbij het gelijknamige VD AKKER Polo Team, onder leiding van Teun Swinkels, zijn kunsten vertoonde op het immense poloveld.

Zaterdag
Op zaterdag stond het programma in het teken van polo, business en aansluitend de ‘Polo Night’, met als muzikale kartrekker Joel Borelli & Friends, die het paviljoen compleet op zijn kop zette. De zondag was gereserveerd voor de Polo Waalre finale, waarbij Jazzy live muziek, de lifestyle pagodes en een zonnetje zorgde voor een heerlijke ontspannen ambiance.

Uiteindelijk streden de zes poloteams voor de Gassan Polo Cup, die in een spannende finalewedstrijd werd gewonnen door NIPAS Polo Team, onder leiding van Annita en Niels van der Hoeven. Cum Laude Polo Team, onder leiding van Hubert en Lex van Berkel eindigden knap op de tweede plaats van dit toernooi.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!