W Amsterdam onthult inspirerende Pride-campagne W Amsterdam onthult inspirerende Pride-campagne
Back Back Nieuws

W Amsterdam onthult inspirerende Pride-campagne

07 juli 2023

W Amsterdam en W London zijn verheugd om hun gezamenlijke Pride-campagne voor 2023 aan te kondigen, waarmee ze blijk geven van een diepe toewijding aan het vieren van individualiteit, het bevorderen van inclusiviteit en het bevorderen van eenheid. Beide hotels streven ernaar de gastvrijheidservaring opnieuw te definiëren en een veilige en gastvrije ruimte voor alle gasten te creëren. De ‘Take A Stance’-campagne vertegenwoordigt een krachtige uitdrukking van de kernwaarden van W Hotels en brengt LGBTQIA+-individuen van over de hele wereld samen om te bloeien en hun ware zelf te vieren. Bij W Hotels zijn we er stellig van overtuigd dat iedereen het recht verdient om lief te hebben en bemind te worden, hun authentieke zelf te uiten en erbij te horen en gevierd te worden.

Ter gelegenheid van de Pride-vieringen in Amsterdam zal W Amsterdam de Award-Winning Pride Boat opnieuw introduceren. Deze prachtig versierde praalboot, ontworpen door de beroemde kunstenaar Hamish Powel, toont bloemendisplays gemaakt met lavendel, een historisch belangrijke kleur in de LGBTQIA+-cultuur die symbool staat voor verzet, macht en menselijke expressie. De bloemen op de wagen vertegenwoordigen het begrip van inclusiviteit, omdat we geloven dat alleen wanneer een persoon volledig is opgenomen in de samenleving, ze kunnen bloeien als een bloem. De praalwagen is bedoeld om liefde en positieve energie te verspreiden en tegelijkertijd inclusie, eenheid, vrede en de geest van Amsterdam te symboliseren. De bloemen die in de praalwagen worden gebruikt, worden vervaardigd met duurzame materialen en later hergebruikt voor community art-projecten, waardoor ze een blijvende impact hebben op de steden.

Programma’s en evenementen

Naast de Pride Boat heeft W Hotels een reeks boeiende programma’s en evenementen samengesteld die de uiteenlopende ervaringen en stemmen binnen de LGBTQIA+-gemeenschap benadrukken. Het Take A Stance-panel, georganiseerd door de bekende activist Peter Van Vlught, biedt een platform voor het delen van standpunten en het voorstellen van oplossingen voor inclusie. Gasten kunnen ook genieten van dansevenementen georganiseerd door Outhaus London en Sweetie Darling, die euforische ruimtes bieden voor LGBTQIA+-individuen en bondgenoten om zich vrij uit te drukken en hun originaliteit te vieren. Danslessen, make-upworkshops, yoga-, fitness- en meditatiesessies zijn slechts enkele van de beschikbare activiteiten die zelfexpressie, zelfvertrouwen en welzijn bevorderen.

W Amsterdam nodigt iedereen, ongeacht hun genderidentiteit, van harte uit. Gasten kunnen een ervaring ontdekken die inspireert, verheft en inclusiviteit aanmoedigt, terwijl ze diversiteit vieren en onvergetelijke momenten creëren tijdens dit Pride-seizoen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!