Back Back Nieuws

VVD-verkiezingsoverwinning 2012 in Carlton Beach

14 september 2012
Carlton Beach heeft woensdag 12 september voor de tweede opeenvolgende keer de uitslagenavond van de VVD georganiseerd. Aan de vaste Carlton Beachclub, gelegen recht voor het hotel op het strand van Scheveningen en regelmatig de locatie voor bedrijfsevents, werd een tent van ruim 1.000 vierkante meter aangebouwd, waarin naast verschillende barpunten en een foodcourt twee podia (ruim 20 m2 en 30 m2) waren geplaatst, één voor de sprekers en entertainment (LA The Voices) en één voor de media.

Historisch hoog aantal zetels
Vierde de VVD in 2010 nog het feit dat het voor het eerst de grootste partij van Nederland werd, nu werd bij het Carlton Beach Hotel en de Carlton Beachclub een historisch hoog aantal van 41 zetels gevierd. 'Met dit evenement heeft Carlton Beach en de Carlton Beachclub wederom bewezen dat het unieke locaties aan de kust voor evenementen zijn,' zo laat de locatie weten.

Overwinning gevierd
'Ruim 1.500 gasten, bestaande uit leden, vrijwilligers en politici van de partij hebben, onder het oog van een enorme hoeveelheid aanwezige media, genoten van een geweldige feestavond.' Dit terwijl in de meetingrooms van het hotel een perscentrum was ingericht en minister-president Rutte zijn intrek had genomen in de Boardroom. Rond 02.45 uur kwam Mark Rutte vanuit het hotel naar de Beachclub om, na een lange zegetocht door uitbundige aanhangers, de overwinning van deze verkiezingen op te eisen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!