Vul de Nationale Duurzaamheids-monitor in!Vul de Nationale Duurzaamheids-monitor in!
Back Back Nieuws

Vul de Nationale Duurzaamheids-monitor in!

23 maart 2022

Om in kaart te brengen hoe Nederlandse hotels, congres- en eventlocaties bezig zijn met verduurzamen van de organisatie, hebben YOIN excellent meeting places en Onemeeting Services (onderdeel van de Onemeeting Company) de Nationale Duurzaamheidsmonitor opgesteld. De monitor gaat over de operationele organisatie, niet over het vastgoed.

Het belang van duurzaamheid

Verduurzamen van je organisatie. Hoe doe je dat en waar moet je beginnen of zijn jullie al goed op weg? Een groots onderwerp met veel mogelijkheden. Een onderwerp die leeft in de maatschappij, binnen de MICE-branche en daarmee waarschijnlijk ook binnen jouw locatie. Duurzaam ondernemen en daarmee oog hebben voor mens, milieu en maatschappij is niet alleen belangrijk voor huidige en toekomstige generaties, maar het kan je ook geld besparen en het is ook nog een leuk! Duurzaamheid is ook een onderwerp dat leeft bij je opdrachtgevers en steeds vaker onderdeel uitmaakt van het beslissingsproces.

Doe mee

Invullen kost slechts enkele minuten maar de rapportage die je ervoor terugkrijgt, biedt je extra veel handvatten en waardevolle inzichten om zelf toe te kunnen passen. Hier vul je de Nationale Duurzaamheidsmonitor in.
Onder alle reacties verloot YOIN excellent meeting places en Onemeeting Services 5 individuele gesprekken met een MVO manager uit de branche, om jouw vraagstukken nader te bespreken en handvatten aan te reiken om stappen te maken.

De rapportage met alle bevindingen wordt gepresenteerd tijdens EventSummit op 14 april in het centrale programma.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!