Back Back Nieuws

VSG Congres in Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo

07 januari 2014
Ruim 300 sportartsen, fysiotherapeuten, orthopeden, bewegingswetenschappers en cardiologen kwamen afgelopen 28 en 29 november naar Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo voor de 9e editie van Het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres. Voor Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo een evenement waarbij de hele locatie (± 10.000 m²) in gebruik was.

Het congres biedt interessante (internationale) keynote sprekers, verdiepende parallelsessies, interactieve workshops en een netwerkplein voor ontmoetingen met bekende en nieuwe vakgenoten binnen de sportgeneeskunde.

Locatiekeuze
‘Golden  Tulip Heerlickheijd van Ermelo is voor ons de perfecte locatie voor dit evenement’, aldus Anja Bruinsma, directrice van de Vereniging voor Sportgeneeskunde. ‘Het hotel is voor ons veel meer dan een standaard hotel. Zij nemen bijvoorbeeld de registratie van alle hotelovernachtingen van de individuele deelnemers op zich. Iets wat ons veel werk scheelt, waardoor we meer aandacht hebben voor congresinhoudelijke zaken. Het hotel denkt vooruit en ontzorgt. Een hele fijne partner!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!