Back Back Nieuws

Vruchtbare samenwerking B&S Leads en de Otter

28 november 2007
B&S LEADS en de Otter creators verzorgden de introductie van de nieuwe Audi A4 afgelopen week in de Lukkien Studio’s in Ede.




Zeven dagen lang vonden er betekenisvolle ontmoetingen tussen Audi en haar belangrijkste relaties plaats.

Alle gasten werden uitgenodigd voor een Audi Brand event, waar de introductie van de Audi A4 centraal stond. Na de ontvangst, werden de gasten getrakteerd op een 20 minuten durende show waarin de merkwaarden van Audi ‘Progressief’, Sophisticated’ en ‘Sportief’ centraal stonden.

In de show werden deze merkwaarden door live-enscenering, audio-visuele ontwerpen en de interactie tussen deze beiden, omgezet naar een spectaculaire beleving voor alle aanwezigen. Na afloop van de show werden de gasten uitgenodigd in een tot showroom omgebouwde studio, waar zij onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe Audi A4 uitgebreid konden bekijken. Bovendien werden de dealers in de gelegenheid gesteld hun gasten uit te nodigen voor een diner in het speciaal gecreëerde Audi restaurant.

Marianne Severein: ‘Toen Audi ons vroeg een voorstel uit te brengen voor de introductie van de Audi A4, hebben wij natuurlijk geen moment getwijfeld. Na de succesvolle samenwerking met de Otter Creators voor het evenement ‘Pon in Bedrijf’, hebben wij hen wederom benaderd om samen met ons dit evenement te ontwikkelen en uit te voeren. Deze bundeling van krachten op het creatieve vlak en in uitvoering maakt ons een top team.’

Rob de Otter: ‘De samenwerking met B&S LEADS is een schot in de roos. B&S LEADS en de Otter creators vullen elkaar perfect aan. Essentieel als het gaat om producties als deze waarbij emotie, dynamiek en perfectie voorop staan. ’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!