Back Back Nieuws

Vroegboekers kunnen van kortingen profiteren bij Hilton Worldwide

24 juni 2013
Hilton Worldwide biedt klanten en agenten de mogelijkheid gebruik te maken van de actie Get In Early, die flinke kortingen biedt op bijeenkomsten en evenementen. Bijeenkomsten en evenementen die in 2013 of 2014 plaatsvinden en die tussen nu en 31 augustus worden geboekt, komen in aanmerking voor een korting van respectievelijk 10 en 20%. Elke bijeenkomst met 25 deelnemers of meer komt in aanmerking voor het gereduceerde tarief. Je hoeft alleen bij boeking de Get in Early-actie te vermelden bij het gekozen hotel.

Deelnemende hotels in Nederland
‘De zeven deelnemende hotels in Nederland bieden de beste faciliteiten van het land voor bijeenkomsten en evenementen. Elk hotel is uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur en biedt gespecialiseerde facilitaire teams die evenementen professioneel begeleiden en ondersteunen en die ervoor zorgen dat zowel de klanten als hun gasten een onvergetelijke ervaring hebben’, aldus Hilton Worldwide.

De dienstverlening van Hilton Worldwide op het gebied van bijeenkomsten en evenementen werd onder de aandacht gebracht door het tijdschrift Dutch MICE Travel. Tijdens de MICE & Business Travel Fair werd Hilton onderscheiden als ‘Beste MICE-hotelketen 2012’.

Aan deze actie nemen onder andere de volgende hotels deel: 
- Hilton Garden Inn Leiden 

Foto: Hilton Rotterdam

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!