Vroeg omgetoverd tot buitenbioscoop Vroeg omgetoverd tot buitenbioscoop
Back Back Nieuws

Vroeg omgetoverd tot buitenbioscoop

03 augustus 2021

Zaterdag 28 augustus vindt in Bunnik de traditionele buitenbioscoopavond bij Vroeg plaats. In het mooie bunkerveld van de monumentale boerderij van restaurant, bakkerij en evenementenlocatie Vroeg zal deze avond de film Yesterday vertoond worden. In het bunkerveld, gelegen midden in het gebied met twee nieuw erkende Unesco werelderfgoederen de Hollandse Waterlinie en de Romeinse Limes, organiseert Vroeg een buitenbioscoopavond op het terrein naast het Bunkerpad. Een heerlijke zomeravond met barbecue, grill, bier, wijn en een film die je gezien moet hebben.

Yesterday

Yesterday is een Britse muzikale romantische film uit 2019 geregisseerd door Danny Boyle (o.a. Slumdog Millionaire) en geschreven door Richard Curtis (o.a. Love Actually). De hoofdrollen worden vertolkt door Himesh Patel en Lily James. De film volgt het leven van een ploeterende muzikant. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich The Beatles kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit.

Evenementen bij  Vroeg

Vroeg ligt bij Amelisweerd, een prachtig stukje Nederland tussen Utrecht en Bunnik. De boerderij is prachtig gerestaureerd en heeft een eigen bakkerij waar elke dag vers brood gebakken wordt. Dit brood krijgen gasten voorgeschoteld bij het eten, maar is naast andere streekproducten ook in de eigen winkel te koop. Naast de bakkerij heeft Vroeg zalen voor bijeenkomsten en evenementen en kunnen er ook op de buitenlocatie verschillende soorten evenementen worden georganiseerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!