Back Back Nieuws

Vrijheid blijheid tijdens congres: Het congrestival

30 juli 2015
Je ziet het steeds vaker voorbijkomen het 'congrestival’; een congres in festivalvorm. Hierbij wordt de locatie omgetoverd tot een festivalterrein met diverse foodtrucks, loungehoeken en ontmoetingsplaatsen. Dit alles omlijst door een speels programma met bijbehorende invulling en entertainment.

Alles staat open
In plaats van je gasten van tevoren te laten inschrijven voor diverse workshops is het idee van het congrestival dat alles open staat; vrijheid blijheid. Shop zelf je ideale programma bij elkaar. En sluit de workshop niet aan bij je verwachtingen? Dan ga je gewoon kijken bij de volgende. Ook qua aankleding van de locatie mag het lekker uitbundig. Denk aan groene vloerbedekking om een grasveldlook te creëren, steigerhouten picknickbanken en een grote bar als eye-catcher.

Verbinding, verrassing en positiviteit
Denk ook aan leuke toevoegingen zoals acteurs die de gasten met elkaar verbinden of een ego-boost geven door middel van complimentjes. Of wat dacht je van een spoedcursus geluk of lach-aerobics? Verbinding, verrassing en positiviteit zijn de codewoorden.

Foodtrucks
Ook op culinair gebied kun je kiezen uit een keur aan creatieve mogelijkheden met de meest uiteenlopende foodtrucks. Van powerfoods tot de oud hollandse poffertjes. De Rijtuigenloods werkt bijvoorbeeld samen met een groot bestand van rollende keukens die de lekkerste culinaire hoogstandjes op een ludieke wijze presenteren.

Bron: derijtuigenloods.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!