Vrije tijd: Tributes in Het TurfschipVrije tijd: Tributes in Het Turfschip
Back Back Nieuws

Vrije tijd: Tributes in Het Turfschip

22 augustus 2019

Het theaterseizoen 2019-2020 staat bij Het Turfschip Etten-Leur in het teken van de tributes. Muzikale spektakels waar grote, bekende artiesten en bands een eerbetoon krijgen. De tribute bands brengen live concerten, nauwelijks van het origineel te onderscheiden, zowel qua speelstijl als stemgeluid. Elk tribute concert staat bol van bekende nummers, het wordt een ‘trip down memory lane’.

Het tribute seizoen wordt op 21 september afgetrapt door ‘Een avond met H6 - de Ultieme Hazes show’. Een dertiental Nederlandse toptalenten nemen u, 15 jaar na het overlijden van Hazes, terug in de tijd. Onder de naam ‘Een avond met H6’ brengen zij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkende stemgeluid en timbre ongelooflijk dicht in de buurt komt van dat van Hazes zelf, nog één keer het ultieme, laatste concert van Hazes in de Arena voor het voetlicht. 

Na een avond vol Nederlandse nummers, krijgt op 26 oktober de band BeFloyd het podium in Het Turfschip Etten-Leur. Zij zijn één van de spraakmakende Pink Floyd tribute bands uit Europa die de vibe en het Pink Floyd gevoel perfect weten over te brengen in hun live shows. Een spectaculaire lichtshow, zoals Pink Floyd dat zelf ook altijd deed, ontbreekt natuurlijk niet tijdens dit optreden.

Op zondag 8 december staat L.A.vation voor de derde keer in Het Turfschip Etten-Leur met hun weergaloze U2 tribute. Deze uit Los Angeles (USA) komende band treedt al meer dan 30 jaar over de hele wereld op met hun ongelooflijk authentieke weergave van een echt U2-concert. Doe uw ogen dicht en u merkt het verschil nagenoeg niet. 

John Adams Band heeft de eer om het tribute seizoen af te sluiten op zondag 22 maart 2020 met een tribute aan John Denver. Onder de titel ‘Celebrating the life and music of John Denver’ wordt met het echte Denver-geluid een ode aan de bestverkopende artiest van de jaren 70 gebracht. 

Elk van de tributes staat garant voor ‘een feest der herkenning’ en zal ook veel jongeren aanspreken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!