Back Back Nieuws

Vrienden van Amstel LIVE! Technisch ondersteund door Faber Audiovisuals

17 februari 2016
Tijdens deze achttiende editie van De Vrienden van Amstel LIVE!, die het uitverkochte Ahoy Rotterdam van 21 tot 30 januari de grootste Amstelkroeg van het land maakte, stond de crème de la crème van de Nederlandse popindustrie garant voor een show boordevol spektakel en special effects. Een grote bijdrage aan de sensatie van het roemruchte evenement was het decor. In opdracht van Tribe Company BV leverde Faber Audiovisuals de LED-schermen die het decor completeerden.

Trotse bijdrage
Faber Audiovisuals leverde haar nieuwe Portable Production Unit voorzien van 8x LDK-8000 camera’s en cameraregiesets aan Fabriq, voor de weergave van de live-beelden. Deze live-beelden werden zowel in portrait als landscape op de diverse LED-schermen vertoond, net als de video-content die het decor kon omtoveren in een sfeervol Amstel café. In de set was 200 m² Blackface LED verwerkt. Twee 10 m² 6 mm SMD schermen boden de toeschouwers op de meest afgelegen posities een perfect beeld.

'De Vrienden van Amstel Live was zowel in muzikaal als technisch opzicht een waanzinnig feest, met negen shows in een volledig uitverkocht Ahoy', blikt Ben Augenbroe van Faber Audiovisuals terug op het evenement. 'Dat onze technologie aan deze unieke beleving heeft bijgedragen stemt ons trots.'

Fotocredits: Jorrit Lousberg 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!