Back Back Nieuws

Voorverkoop tuinconcert Wibi Soerjadi

18 juni 2010
Het inmiddels traditionele tuinconcert van Wibi Soerjadi vindt deze zomer plaats op zondag 29 augustus in de tuin van Wibi Soerjadi’s Landgoed De Wulperhorst in Zeist. Het unieke tuinconcert is inmiddels een begrip voor de ware liefhebber; het indrukwekkende spel van de meesterpianist in een prachtig décor. Nieuw dit jaar zijn de optredens van speciaal door Wibi Soerjadi geselecteerde talenten die nog aan het begin van hun muzikale carriѐre staan. Eveneens is er een Open Podium waarbij men zelf zijn of haar talenten ten gehore kan brengen.

Dance of Devotion
'Tijdens het tuinconcert geniet het publiek van een prachtige ambiance en het uitzicht op het sfeervolle landhuis wat als décor zal dienen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor het maken van een wandeling in de tuin onder het genot van een hapje en een drankje. De maestro zal tijdens zijn optreden o.m. zijn ‘Dance of Devotion, Variations Symfoniques’ vertolken. Eerder dit jaar kreeg Wibi Soerjadi nog een speciale Classic FM Award uitgereikt vanwege zijn verdiensten bij het toegankelijk maken van klassieke muziek voor een breed publiek,' zo laat de organisatie weten.

Jonge talenten
Dit jaar stelt Wibi Soerjadi, in samenwerking met de Buma, o.m. de nieuwe talenten Valentina Toth (piano), Nele Duijsters (piano) en Thomas Geysen (slagwerk) voor. 'Deze geweldige talenten zijn van groot belang voor de muziek-wereld. Zij hebben karakter, persoonlijkheid en nu al een uitgesproken interpretatie. Het speelplezier en de passie van deze jonge talenten spatten werkelijk van het podium af. Het is jong talent van internationale allure. Zo heeft bijvoorbeeld de jonge Valentina Toth (16 jaar) onlangs de 1e prijs gewonnen op het internationale concours in Stockholm. Nele Duijsters (17 jaar) heeft met een groot orkest Liszt vertolkt en Thomas Geijsen (15 jaar) heeft diverse prijzen gewonnen met zijn virtuoze slagwerkkunsten. Ik vind het heerlijk om de muziekbeleving van deze talenten te mogen voelen in hun intense spel en ik verheug me op hun komst !' aldus Wibi Soerjadi.

 

Open Podium
Naast de door Wibi Soerjadi geselecteerde talenten krijgt ook ander talent een kans op het Open Podium. Voor het Open Podium geldt een maximale duur van het optreden van 10 minuten; enkel akoestische instrumenten zijn hierbij toegestaan. Aanmelden voor het Open Podium kan via: tuinconcert@brandnewlive.nl.

Tickets en informatie
Kaarten zijn vanaf a.s. zaterdag 19 juni verkrijgbaar via livenation.nl & soerjadi.com en telefonisch te bestellen via: 0900–10 10 20 20 (45cpm).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!