Back Back Nieuws

Voorpret muziekspektakel Picknick on water

23 augustus 2007
Als aankondiging van het T-Mobile evenement Picknick on water, dobberen er deze donderdagochtend in de grachten van Amsterdam en Leiden 150 magenta gekleurde picknickmanden rond. Wie de juiste picknickmand uit het water weet te vissen, maakt kans op twee toegangsbewijzen voor de T-Mobile Picknick on water. Dat zondag 16 september plaatsvindt in ‘de Kom’ bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Met zo’n 30 verschillende bootjes , van sloepje tot koolvlet , belooft het op 16 september 2007 een kleurrijk evenement te worden in Amsterdam. Zeshonderd mensen kunnen dobberend op het water compleet met een drankje en lekkere hapjes genieten van waanzinnige optredens van een DJ, muzikanten en een band van Nederlandse bodem. Het evenement begint om 15.00 en duurt tot 19.00 uur. Iedereen die een middagje Simply Closer met een vriend of vriendin wil zijn, is van harte uitgenodigd. Iedereen kan zich aanmelden voor het drijvend spektakel.

Met haar dienstverlening stelt T-Mobile haar klanten in staat in contact te blijven met de mensen die voor hen belangrijk zijn. Het evenement Picknick on water ligt in het verlengde van deze basisgedachte, waarbij het mogelijk maken van persoonlijk contact een belangrijke rol speelt. T-Mobile biedt mensen daarom de gelegenheid om zich niet alleen, maar juist samen met iemand die speciaal is voor hem of haar, voor dit evenement aan te melden. Zo kan men op een leuke manier en volledig verzorgd door T-Mobile een middag doorbrengen met de persoon met wie men Simply Closer wil zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!