Back Back Nieuws

Voormalig VBT-directeur Wilco de Jong komt Zeumeren versterken

10 januari 2012
Wilco P.M. de Jong gaat per 1 februari 2012 Zeumeren - dochtermaatschappij van RGV Holding waar SchatEiland Zeumeren en Shortgolf Zeumeren onder vallen - ondersteunen en adviseren op het gebied van marketing.

Ervaring
Wilco de Jong was jarenlang directeur van het Veluws Bureau voor Toerisme(VBT). De Jong heeft veel ervaring opgedaan op het terrein van marketing-communicatie in de gastvrijheidsindustrie. Voordat hij in 2005 als directeur bij het Veluws Bureau voor Toerisme werd aangesteld, was hij citymarketeer en zette onder meer Zutphen en Maastricht weer op de kaart. Na een paar jaar verliet Wilco de Jong het VBT en ging aan de slag als directeur bij een reclame- en adviesbureau. De toeristische sector liet hem echter niet los.

Specialisatie
De Jong’s specialisatie ligt in de sales, marketing en public relations. Bij RGV is De Jong aangenomen voor de rol van marketingmanager Zeumeren. Hierbij ligt de nadruk op het bewerken van de zakelijke markt op het gebied van marketing en sales en het versterken van de marktpositie van SchatEiland Zeumeren en Shortgolf Zeumeren. Deze twee relatief jonge ondernemingen hebben regionaal bekendheid verworven, maar bovenregionaal en zelfs landelijk liggen nog vele mogelijkheden. In zijn rol als marketingmanager kan Wilco de Jong ook moedermaatschappij RGV Holding adviseren op het gebied van marketing. RGV ziet uit naar een prettige en vruchtbare samenwerking.

RGV Holding
RGV beheert en exploiteert 14 dagrecreatieterreinen op de Veluwe en in het Rijk van Nijmegen. Ook heeft RGV meerdere eigen exploitaties waaronder SchatEiland Zeumeren en Shortgolf Zeumeren, beiden gelegen in Voorthuizen (gemeente Barneveld).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!