Back Back Nieuws

Voorjaar in het Archeon

13 februari 2016
Archeon is op 20, 21, 23 tot en met 28 februari en 5 en 6 maart geopend met het gehele park en een speciale familieshow van Jannes de Goochelaar.

Gehele park geopend
In de hutten en huizen zijn de 'bewoners' volop bezig met activiteiten en daar is bijna altijd nog wel een heerlijk warm vuurtje voor nodig. Zwaardvechten, boogschieten, vilten in de middeleeuwen en bij de Romeinen kun je exerceren, fibula maken of genieten van een Romeinse massage. In het Romeins Museum kun je de speurtocht doen en naast de vaste collectie is de tijdelijke tentoonstelling 'Romeinen langs de Limes' te zien.

Goochelshow: Magie van de middeleeuwen
Jannes de Goochelaar zorgt tijdens Vier het Voorjaar voor een spannende goochelshow vol met middeleeuwse tovenarij en magistrale goocheltrucjes. Dit jaar heeft hij zelfs een van de broeders erg nieuwsgierig gemaakt. Maar het zijn toch vooral de kinderen die Jannes heel speciaal vinden met al zijn geheimzinnige goochelarij.

Pannenkoekenhuis ‘Het Klooster’
Sluit de dag af met heerlijke pannenkoeken volgens het recept van top kok Pierre Wind. Pannenkoekenhuis ‘Het Klooster’ is in de voorjaarsvakantie geopend op 20, 21, 23 t/m 28 februari en 5 en 6 maart van 17.00 tot 20.00 uur Een bezoek aan Archeon is vanaf 16.00 erbij inbegrepen.

Meet & Greet met Linda Dielemans
Speciaal op 5 maart een meet & greet met Linda Dielemans. Ook leest ze voor uit haar nieuwste boek 'Geestenkrijger', een spannende reis door de Bronstijd...

3500 jaar geleden... Arn leeft een rustig boerenbestaan en is voorbestemd om zijn vader op te volgen als dodenverzorger. Maar als hij een vreselijke fout begaat, komt zijn wereld op zijn kop te staan. Hij wordt gedwongen om op reis te gaan, op zoek naar de beroemde bronssmid Melor, die in het zuiden woont. Alleen hij kan Arns fout herstellen. Maar die reis is niet zonder gevaren...
 
Kijk voor meer informatie en het complete programma op archeon.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!