Back Back Nieuws

Voorbereidingen gestart van International Solar Cities Congress 2016

19 december 2014
Diverse betrokkenen van het International Solar Cities Congress 2016 (ISCC 2016) brachten maandag 15 december jl. brachten een bezoek aan Noordwijk. Doel was het bekijken van diverse locaties in de congresbadplaats en het kennis maken met de gemeente. Het meerdaagse congres dat in 2016 naar Noordwijk komt, is het resultaat van een gewonnen bid door Noordwijk Marketing. Concurrenten in deze bidprocedure waren o.a. Canada en Japan.

Intensieve samenwerking
Eerder dit najaar reisde een Noordwijkse delegatie af naar Buenos Aires, Argentinië, om daar het Solar Congres van 2014 bij te wonen, gesprekken te voeren met de board en lokale organisaties en om zich aan de congresdeelnemers te presenteren als host city voor het congres in 2016. Het bezoek wordt gezien als het startmoment van een intensieve samenwerking tussen Noordwijk en het International Solar Cities Initiative (ISCI).

Foto v.l.n.r.: Sophie Hamburger (MCI Group), Pieter-Jan Barnhoorn (Wethouder Gemeente Noordwijk), Marie José Fles (Wethouder Gemeente Noordwijk), Sandra Nonhebel (Noordwijk Marketing), Marjolijn van der Jagt (Noordwijk Marketing), Chiel Boonstra (voorzitter ISCC 2016), Sandra Hijnen (MCI Group), Gerben van Duin (Wethouder Gemeente Noordwijk Marketing).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!