Back Back Nieuws

Voorbereidingen BEST OF EVENTS INTERNATIONAL 2016 in volle gang

27 juli 2015
BEST OF EVENTS INTERNATIONAL (BOE) zal  20 en 21 Januari 2016 voor het eerst plaatsvinden met de Messe Westfalenhallen Dortmund GmbH als organisator. Het enthousiasme is groot en de vraag ook. ‘Exposanten en bezoekers kunnen er zeker van zijn dat succesvolle aspecten behouden blijven,’ belooft Sabine Loos, CEO van Westfalenhallen Dortmund GmbH. ‘Tegelijkertijd werken wij intensief aan de toekomstige ontwikkeling van de beurs.’ De eerste elementen van de toekomstige BOE beurs zijn nu vastgesteld.

Thema’s
In de toekomst zal het aanbod van BOE een nog duidelijkere themastructuur hebben. Het brede scala aan geboden thema’s bestrijkt de gehele eventbranche en eventuele tekortkomingen uit het verleden zullen worden opgevuld. Voor de bezoekers zal in de toekomst het thema ook beter herkenbaar zijn in de expositiehallen en dit zal de oriëntatie makkelijker maken. Exposanten zullen zich geplaats zien in een geschikte themaomgeving.

De thema’s zijn:
» Uitrusting
» Ontwerp
» Locaties
» Technologie
» Catering
» Acts
» Diensten
» Carrière

Meer know-how
Een andere belangrijk nieuw aspect: In de toekomst zal in elke hal van BEST OF EVENTS een plek komen waar informatie uitgewisseld wordt. De consistente kennisoverdracht wordt daarom een belangrijk aspect van de beurs en biedt de sector substantiële toegevoegde waarde.

Trend Gallery
De Trend Gallery zal innovatief van opzet zijn. Awards zullen uitgereikt worden aan  producten, diensten en designoplossingen, die overtuigen op het gebied van kwaliteit en oplossingsgerichte benadering én nog maar sinds 2015 op de markt zijn.  Exposanten kunnen met elkaar wedijveren in één van de segmenten of in de bijzondere categorie duurzaamheid. Ook de andere themagroepen zullen tijd inplannen voor het onderwerp duurzaamheid. ‘BOE zal in toenemende mate de trendsetter van de sector zijn,’ vat Sabine Loos samen.

BOE Night
Het spreekt voor zich dat BOE Night het netwerkmoment van de branche blijft met zijn ongedwongen feestelijke sfeer. Maurer Veranstaltungstechnik GmbH zal, als de technische partner van de BOE Night, er weer voor zorgen dat alles in 2016 optimaal verloopt.

Interesse exposanten
Fabrikanten, locatie exploitanten en aanbieders van diensten zijn al in zeer sterke mate bereid om aan de BEST OF EVENTS 2016 deel te nemen. ‘De inschrijvingen gaan heel goed,’ zegt Bea Nöhre, BOE oprichter en tegenwoordig Director of Sales van de beurs, verheugd. Begin juli hadden al meer dan 180 exposanten een stand geboekt. De interesse is  groter dan vorig jaar in juli. ‘We zien ernaar uit om de gehele eventbranche in Dortmund welkom te heten’, zegt Sabine Loos, ‘en wij verwachten absoluut in de komende maanden meer nieuws aan te kunnen kondigen.’ Wordt vervolgd dus…

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!