Back Back Nieuws

Voorbereidingen 538 voor War Child actieweek in volle gang

18 juli 2012
De voorbereidingen voor de derde editie van de 538 voor War Child actieweek zijn achter de schermen van Radio 538 alweer in volle gang. Van 22 t/m 29 maart 2013 is het radiostation acht dagen lang non-stop in charge voor War Child.

 

Eerste gemeentes zijn bekend

De opbrengst van deze nieuwe editie gaat naar oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. Inmiddels zijn de eerste zes gemeentes waar de 538 voor War Child studiotruck neerstrijkt bekend. Groningen, Heerenveen, Alkmaar, Bergen op Zoom, Arnhem en ’s-Hertogenbosch staan elk een hele dag volledig in het teken van War Child.

 

Meld je bedrijfsactie aan

De dagen zijn gevuld met entertainment, acties en optredens van diverse bekende artiesten. Bedrijven en bewoners uit de regio’s kunnen nu al meedoen en hun actie aanmelden via actie@warchild.nl. Alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen die er alleen voor staan.


Help oorlogskinderen die er alleen voor staan
Op de vlucht voor het geweld raken talloze oorlogskinderen hun ouders kwijt. Of hun ouders komen om. Kinderen blijven alleen en onbeschermd achter. Ze worden vaak uitgebuit als huisslaaf. Ze moeten alle zware klussen doen en gaan niet naar school. Ze lopen het risico in de prostitutie te belanden of als kindsoldaat te eindigen.

 

War Child helpt!

Zonder steun blijven ze er alleen voor staan. War Child komt op voor deze verlaten oorlogskinderen. Op een veilige plek krijgen ze onderwijs en doen ze mee met creatieve workshops. Zo kunnen ze hun ervaringen verwerken, weer zelfvertrouwen opdoen en een nieuwe toekomst opbouwen. Kijk voor meer informatie op www.538voorwarchild.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!