Voor het eerst Halloween in SlagharenVoor het eerst Halloween in Slagharen
Back Back Nieuws

Voor het eerst Halloween in Slagharen

01 september 2023

Attractie- en Vakantiepark Slagharen onthult namen van twee nieuwe Halloween events, Scary Prairie en Western Nightmares. Van 7 tot en met 29 oktober kunnen families overdag griezelen en genieten tijdens Scary Prairie: hét Wild West Halloween-avontuur voor alle leeftijden. Op 8 avonden in oktober blijft het park tot 22:00 uur open voor bezoekers met stalen zenuwen. Tijdens Western Nightmares worden de duistere randjes van het Wilde Westen opgezocht.

Western Nightmares: 8 écht enge avonden voor de daredevils

Het is zes minuten en zes seconden over zes. De schermer valt. Bezoekers kunnen zich in de avond opmaken om oog in oog te staan met de duistere kant van het Wilde Westen. Wat overdag vrolijk en onschuldig leek, blijkt één grote Western Nightmare te zijn. Zeventig acteurs zullen er in drie angstaanjagende walkthroughs en drie scare zones alles aan doen om gasten de nachtmerrie van hun leven te bezorgen. Voor Western Nightmares geldt een adviesleeftijd van 14 jaar en ouder.

Scary Prairie: familievriendelijk overdagfeest

Overdag komen jonge gasten en oude geesten samen. Tijdens dit familievriendelijke feest verandert Slagharen in een vrolijk en bruisend Halloweenfestival, midden op de prairie. Gasten worden ondergedompeld in 3 themagebieden: Pumpkin Market, Main Street en Lost Trail, waar ze bijzondere bewoners tegen het lijf lopen, met ieder hun eigen verhaal en soms een opdracht. De bekende Slagharen-karakters Randy en Rosie presenteren een speciale Halloween-show in de Music Hall en de middag wordt afgesloten met een parade waaraan kinderen mee kunnen doen.

Scary Prairie vindt dagelijks plaats van 7 tot en met 29 oktober. Op 7, 13, 14, 20, 21, 25, 27 en 28 oktober is het park tot 22.00 uur geopend. Op die avonden vindt vanaf 18.06:06 uur Western Nightmares plaats. Het vakantiepark van Slagharen is gewoon geopend tijdens deze periode.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!