Back Back Nieuws

Voor de derde keer RS Fest in Autotron Rosmalen

27 juni 2015
Autoliefhebbers opgelet: op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 is Autotron Rosmalen dé plek voor eigenaren en liefhebbers van prachtige Porsches. Voor de derde keer ademt Autotron Rosmalen, een locatie van Libéma, een weekeinde lang pure Porsche-passie. Naast vele mooie auto’s is er extra aandacht voor Porsche lifestyle en beleving. Daarbij worden ook de jongste bezoekers niet vergeten. 

RS Kids Village is speciaal opgezet voor de jonge Porsche-liefhebber. Op een afgesloten deel van de beurs kan de jeugdige bezoeker zich, onder begeleiding , uitleven met miniatuur-Porsches, trapauto’s, Lego en Playmobil. De nieuwe Playmobil Porsche 911 wordt in het groot tentoongesteld en in het klein verkocht.

’50 jaar Targa’
Het hoofdthema van RS Fest is dit jaar ’50 Jaar Targa’. Van de vroegste ‘soft window’ 911 Targa’s tot de allernieuwste 991 Targa die qua ontwerp weer naadloos aansluit op de klassiekers – allemaal zullen ze op één of andere manier acte de présence geven in Rosmalen. Daarbij verwachten we dat we als RS Fest een unieke, nog niet eerder vertoonde, Targa aan het publiek te kunnen tonen.

RS Fest Toertocht en Concours 
Dit jaar wordt op veler verzoek weer een RS Fest Concours d’Elegance georganiseerd. De mooiste Porsche’s zullen worden tentoongesteld en door een deskundige jury worden beoordeeld in de volgende categorieën:
1. Originaliteit 
2. Best gerestaureerd 
3. Meest in het oog springend
4. Best of Show ’50 jaar Porsche 911 Targa’

Binnen categorie 1 en 2 kunnen alle (luchtgekoelde) Porsches vanaf de 356 uit 1948 tot en met de laatste luchtgekoelde 911 (993) uit 1997 meedingen naar de prijzen. In categorie 3 zijn alle Porsches welkom. Van origineel staat tot en met race & custom uitvoeringen. In categorie 4 kunnen alle 911 Targa’s meedingen, zelfs de nieuwste 991 serie. De concours voertuigen worden op een prominente plek op het beursterrein tentoongesteld.

Toertocht
Op zondag 20 september organiseert RSfest voor de eerste keer een Porsche Toertocht. Een Porsche rit door de mooie landschappen, monumenten en andere bezienswaardigheden van Brabant, Rosmalen en omstreken. De start is vanaf een bijzondere locatie en de rit (ca. 1,5 uur) eindigt bij Autotron Rosmalen. Alle Porsche-bezitters zijn welkom om zich met hun Porsche aan te melden. Aanmelden kan via de website. 

Bezoekers van RS Fest zullen verrast zijn door het aantal en diversiteit aan deelnemers. Genietend op het terras met loungemuziek kan worden gekeken naar live demonstraties van bijvoorbeeld Sonax. Kortom: er staat op 19 en 20 september 2015 weer van alles te gebeuren in Autotron Rosmalen. Houd de website rsfest.nl en Facebookpagina van RS Fest de komende tijd dan ook goed in de gaten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!