Volleybalwedstrijd Nederland – Japan in MartiniPlaza GroningenVolleybalwedstrijd Nederland – Japan in MartiniPlaza Groningen
Back Back Nieuws

Volleybalwedstrijd Nederland – Japan in MartiniPlaza Groningen

18 augustus 2022

Drie weken voor het WK in eigen land, komt Oranje twee keer in actie tegen topland Japan in MartiniPlaza Groningen. De Volleybaldames spelen in het weekend van 3 en 4 september twee oefeninterlands.

Zo ziet het programma voor zaterdag 3 en zondag 4 september eruit:

Zaterdag 3 september          

17.00 uur Nederland-Japan  

MartiniPlaza, Groningen

 

Zondag 4 september 

17.00 uur Nederland-Japan  

MartiniPlaza, Groningen

WK Volleybal 2022 in Nederland

Van 23 september t/m 15 oktober 2022 wordt in Nederland en Polen het WK Volleybal voor vrouwen gespeeld. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat Nederland een Wereldkampioenschap Volleybal mag organiseren.

Sport in MartiniPlaza

MartiniPlaza Groningen heeft dé topsporthal van Noord-Nederland. Al vele topsporters en nog veel meer enthousiaste toeschouwers kwamen samen in de Topsporthal van MartiniPlaza. Voor basketbal, voetbal, volleybal, handbel, tennis (Davis Cup), kickboksen, darten, judo, turnen, zaalvoetbal en meer. Voor zowel topsport als breedtesport evenementen. En: MartiniPlaza is al jaren de trotse thuisbasis van basketbalploeg Donar.

Upgrade topsporthal

In 2020 kreeg de topsporthal een flinke upgrade waardoor MartiniPlaza zich kan meten met internationale (topsport)arena’s. Op deze manier blijft de evenementenlocatie de komende 20 jaar één van de grootste en meest multifunctionele evenementenlocaties van Nederland op het gebied van topsport, entertainment en business.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!