Volledige metamorfose Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Volledige metamorfose Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Back Back Nieuws

Volledige metamorfose Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

10 maart 2020

Afgelopen week opende Postillion feestelijk het gerenoveerde Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Het hotel onderging een volledige metamorfose waardoor onder andere het interieur nu aansluit bij de look & feel van de nieuwste Postillion vestigingen, zoals Postillion Hotel Amsterdam.

Fantastisch uitzicht

Het hotel breidde de capaciteit uit naar in totaal 90 hotelkamers en negen aan elkaar te koppelen vergaderzalen die ruimte bieden aan groepen van 400 personen. Alle kamers hebben een flinke opknapbeurt gekregen. Ook de foyer en zalen zijn weer helemaal up-to-date. Aan het fantastische uitzicht is natuurlijk niks veranderd. Want dat mooie Veluwemeer voor de deur, daar is iedereen nog elke dag blij mee! Een plek waar je kunt werken én kunt zwemmen, suppen, vergaderen en barbecueën vind je niet vaak.

Lange geschiedenis

Leuk om te weten is dat deze locatie een lange geschiedenis heeft. Hieronder op een rijtje:

  • In 1972 opende Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Claus Postiljon Hotel Nulde Putten, het huidige Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer.
  • In 1998, verkoopt Postiljon de groep hotels, waaronder het hotel in Amersfoort Veluwemeer, aan Accor en krijgen ze het label ‘Mercure’. De hotels ondergaan een flinke renovatie en doorheen de jaren een aantal een naamswijzigingen (in 2001 verdwijnt zelfs het woord Postiljon voor even).
  • Op 19 januari 2010 worden de zes hotels teruggekocht van Accor om weer op eigen benen te staan, onder de naam Postillion (deze keer met dubbel lli en geen j meer). Een grote stap Van hotels met een stoffig imago naar een moderne hotelketen voor de zakelijke reiziger.
  • 10 jaar later, in het jubileumjaar van Postillion, zit Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer in een nieuw jasje.

Ja!

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is een plek om JA tegen te zeggen. JA tegen een heidag. JA tegen een vergadering en JA tegen een congres of event. Niet alleen zakelijk maar ook privé. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is namelijk ook een geliefde trouwlocatie. Ben jij al toe aan een relatie met Postillion? Boek dan snel een kamer, zaal of kom gewoon eens koffiedrinken op het terras.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!