Volg het ijzersterke programma van Summerclass 2018Volg het ijzersterke programma van Summerclass 2018
Back Back Nieuws

Volg het ijzersterke programma van Summerclass 2018

23 mei 2018

De jaarlijkse Summerclass van Convention Bureau Gelderland wordt dit jaar op maandag 11 juni gehouden. Deze biedt Eventplanners, Evenementenbureau’s en directiesecretaresses de mogelijkheid een kijkje te nemen in de Gelderse keuken van zakelijke evenementen. De Summerclass wordt gehouden in het totaal vernieuwde Musis in Arnhem. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het thema van de dag is: Hoe ontwerp je een ijzersterk programma?

Een ijzersterk programma is het fundament voor een geslaagd evenement. Hoe stel je een programma samen dat direct tot de verbeelding spreekt en aanzet tot actie? Aaaaha! Bureau voor live communicatie en Convention Bureau Gelderland nodigen geïnteresseerden uit voor de Summerclass 2018. Samen met dagvoorzitter Erik Peekel, ervaren organisatoren en vakgenoten ontdekken de deelnemers de geheimen van een ijzersterk programma.

Meld je nu aan!

Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar voor de Summerclass, dus meld je snel aan! Dit kan eenvoudig via deze link. Hier staat ook het ijzersterke dagprogramma. Kosten voor deelname bedragen € 50,- euro per persoon. Convention Bureau Gelderland stuurt na aanmelding een factuur toe.

Ervaren organisatoren geven tips uit de praktijk

De Summerclass start direct met tips uit de praktijk van drie top-organisatoren. Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie) presenteert het programma.

Rielle Schoeman: zakelijk leider van Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA).
De stad komt tot bloei met exposities, prikkelende modeshows, voorstellingen en evenementen.
Linda van Schuijlenborgh: communicatie-specialist.
Verantwoordelijk voor het Health Valley Event. Het ijzersterke programma trekt ruim 1.200 bestuurders, beleidsmakers en ondernemers uit de zorg.
Maurits Ouweneel: programmamaker, gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van seminars en congressen, die inspireren, motiveren en activeren.
Erik Peekel (dagvoorzitter): oprichter van Aaaaha! Bureau voor live communicatie.
Helpt organisaties bij het samenstellen van programma’s die inspireren en activeren. Hij schreef het boek 'Het evenement dat niemand wil missen'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!