Vogue en Pillows duiken samen het bed in Vogue en Pillows duiken samen het bed in
Back Back Locaties

Vogue en Pillows duiken samen het bed in

04 december 2023

Modelachtige hostessen gekleed in jurken gemaakt van beddengoed, verschillende plekken om je nagels, haar en make-up bij te laten werken, en diverse culinaire ervaringen en feestjes verspreid over de dag, avond én volgende ochtend. Welkom bij de allereerste editie van Hotel Vogue in Pillows Maurits at the Park. Het gerenommeerde modeblad koos de high-end locatie in Amsterdam Oost als backdrop voor een volledige onderdompeling in mode, beauty, kunst en vertier. We nemen je mee!

Hostessen gekleed in jurken gemaakt van dekbedden en kussens ziet er in werkelijkheid mooier uit dan dat je je misschien kunt voorstellen. De bijzondere welkomstkostuums komen uit de designkoker van de Arnhemse Patrick Hiemstra van Studio Hiem. Het zet meteen de juiste toon voor de rest van het evenement. De selecte groep van genodigden bestaat uit een tachtigtal Vogue brandpartners, zoals Chanel, H&M, Samsung, Nespresso, Polestar, Netflix and Schaap en Citroen. Niet de minste partijen. Voor Vogue des te meer reden om flink uit te pakken voor deze bijzondere vertaling van magazine naar realiteit.

Een kunstige aftrap

Het programma start met een uitgebreide rondleiding door Marliz Nonner, kunstcurator van Pillows Hotels, waarin ze alle bijzondere werken die in het gebouw te zien zijn in de spotlight zet. Verblijf je bij Pillows, dan wandel je zomaar langs originele werken van Gustav Klimt, Jasper Krabbé en Picasso. Het vijfsterrenhotel weet precies hoe ze kunst, cultuur en design perfect samen laten gaan met een hoogwaardige nachtrust. Exact waar een partij als Vogue naar op zoek is!

De juiste finishing touch is alles

Vogue zou Vogue niet zijn zonder ook te zorgen voor de nodige dosis beauty. Zo is er een nail-art studio ingericht waar je terecht kan voor een Vogue manicure of drop je even langs bij het team van Rob Peetom of MAC Cosmetics voor het bijwerken van je haar of make-up. Ook wanneer de gasten hun hotelkamers betreden, wordt duidelijk dat ‘denken aan details’ bij Vogue geen ondergeschoven kindje is. De happy few treffen er een gepersonaliseerde goodiebox a.k.a. Vogue Giftbox (de ordinaire goodiebág is namelijk zo 2022!), met fijne hebbedingen zoals een badjas, slippers, slaapmasker, een handdoek - die in de speciaal daarvoor ingerichte borduurkamer kan worden gecustomized - en een verrassingspakket van Skins. Natuurlijk mag de allernieuwste editie van het blad niet ontbreken.

Een culinaire en muzikale wow!

Na alle persoonlijke pampering, is het tijd voor verwennerij van een ander soort. Hoofdredactrice Yeliz Cecik en Pillows CEO Loes Dingemans heten de groep welkom op het terras van Spring Café Brasserie, gesitueerd tussen het weelderige groen van het omliggende stadspark, waar wordt verteld over de samenwerking tussen Vogue en Pillows. De speech is meteen het startsein voor het diner. De groep wordt opgesplitst in tweeën en tegelijkertijd wordt er uitgebreid genoten van comfort food in Spring Café Brasserie of een fine dining experience in Restaurant Van Oost, met culinaire specialiteiten van beide chefs.

En dan komt er een verrassingsbericht via de telefoons binnen: de groep wordt na het diner getrakteerd op een huiskamerconcert van de Turks-Nederlandse zangeres Karsu. De bar in Restaurant Van Oost verandert kort daarna in een intieme concertzaal, waar de stem van Karsu - begeleid door haar eigen pianospel - de adem van de aanwezigen volledig ontneemt.

Party, sleep, eat, repeat

Kan het nog beter? Ja! Met een rooftopparty als afsluiter. Ook hiervoor blijkt Pillows Maurits at the Park de ideale locatie. Hun Fitz’s Bar kent namelijk een extensie op het dak: Fitz’s on the Roof. Een heerlijke plek om te vertoeven óf een event te organiseren. Met een speciaal-voor-de-gelegenheid ontwikkelde Vogue cocktail in de hand geniet iedereen van het uitzicht over Amsterdamstad, met de avondschemer als achtergrond.

Wat is een feest zonder muziek? Daar geven DJ Sunny en - voor de liefhebbers van een afterparty - DJ Arantxa ruimschoots antwoord op. Daarna brengt de terugkeer naar de hotelkamers de gasten naar een bed met het fijnste Egyptische katoen voor een welverdiende nachtrust. Daar stopt Hotel Vogue niet; de volgende ochtend wacht ze nog een uitgebreid ontbijt én een yogasessie door topmodel Sanne Vloet. Volledig herladen en geïnspireerd kijken de gasten ongetwijfeld uit naar de volgende editie van Hotel Vogue bij Pillows.

Tekst: Bianca Hidajat

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!