VOA-barbecue en party in Museumpark Archeon VOA-barbecue en party in Museumpark Archeon
Back Back Nieuws

VOA-barbecue en party in Museumpark Archeon

28 september 2021

Met zo’n 300 VOA-leden, vierde de Vereniging ondernemers Alphen aan den Rijn het eerste ‘grote’ feest sinds de coronacrisis. De traditionele barbecue als afsluiting van de zomer en start van het nieuwe seizoen mocht doorgaan. Zonder 1,5-meter met coronascanapp en met Lady of Soul Berget Lewis beleefden de ondernemers een inspirerende avond in Museumpark Archeon.

Van prehistorie tot Romeinse herberg

De gasten waren vanaf 18:00 uur welkom en de Archeotolken leiden de gasten via de prehistorie met de jagers, de ridders en stadswacht in de middeleeuwen, langs Dorestad met de Schapenherderin met haar schapen en de woeste Vikingen stralen in volle glorie. De wandeling had als eindpunt de Romeinse Herberg.

Culinaire avond

De chefs van Museumpark Archeon hebben de barbecues al opgestookt als de gasten aankomen en bereiden de gerechten met slow-cooking. De gasten genieten van vlees, vis, vegane gerechten en salades. ‘Het was gezellig bij de gin- en wijnbar en zo werd het een heerlijke culinaire avond’, laat Museumpark Archeon weten. ‘De DJ draait volop en als special guest wordt de lady of Soul gepresenteerd: Berget Lewis. De ondernemers hebben volop genoten, het was fijn om iedereen weer in het echt te zien en lekker te netwerken tijdens een feestelijke avond!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!