Back Back Nieuws

VNSG congres van 2012 tot en met 2014 in MECC Maastricht

01 december 2011
Het prestigieuze tweedaagse congres van de VNSG (Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers) is de komende drie jaar opnieuw verbonden aan MECC Maastricht. Na twaalf jaar Maastricht en één jaar Groningen is het voorjaarscongres met meer dan 2000 deelnemers terug in het MECC.

Nieuwste SAP ontwikkelingen
Het VNSG Congres is dé plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste SAP ontwikkelingen en biedt deelnemers de mogelijkheid deze te relateren aan de inzet van SAP-software binnen hun organisatie. Het congres wordt georganiseerd door de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers, met 900 bedrijfslidmaatschappen procentueel de grootste SAP -gebruikersvereniging ter wereld. Rob van der Marck, directeur VNSG: “De configuratie van MECC Maastricht als venue, de uitgebreide congresmogelijkheden en het faciliteitenniveau beantwoorden aan de hoge ambitie die wij koesteren. Bovendien blijkt de stad Maastricht met haar charme, de vele en goede hotelkamers en het gastronomisch aanbod ons als een perfecte jas te passen. In MECC Maastricht willen wij dan ook weer groeien naar een groter congres. Daarnaast zijn wij zeer gecharmeerd van de professionele manier waarop MECC Maastricht ons congres begeleidt.”

Klantgerichtheid
Madeleine van der Heijden, manager Venue MECC Maastricht, beaamt het belang van deze klantgerichtheid. “Wij bieden niet alleen een veelzijdig en kwalitatief beurs- en congrescentrum. We spannen ons in om de organisator van een evenement en zijn achtergronden beter te leren kennen. Onze projectmanagers nemen de organisator van een beurs, congres of evenement alle operationele zorgen uit handen en begeleiden hem voor alle bijkomende services. Hierbij bieden wij een hoog serviceniveau. Dat zit in onze genen. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij het VNSG Congres de komende 3 jaar opnieuw mogen accommoderen en faciliteren.”

Economisch belang
Het VNSG Congres heeft voor Maastricht & regio een groot economisch belang. Denk aan hotels die de congresdeelnemers accommoderen, maar ook aan vervoersorganisaties die hen van en naar MECC Maastricht brengen. Voor al deze services is de organisatie van het congres een samenwerking aangegaan met Maastricht Booking Service, boeking service van MECC Maastricht. Daarnaast wordt tijdens het congres vaak een feestavond en of een sociaal programma georganiseerd en bezoeken deelnemers tijdens hun verblijf restaurants en winkels. Kortom: de spin off is groot. Al met al spendeert een congresdeelnemer gedurende zijn verblijf gemiddeld € 300,‐ per dag.

In 2012 vindt het VNSG Congres plaats op 12 en 13 april. Het congres staat dan in het teken van ‘Nieuwe Oplossingen, Nieuwe Tijden’.

Foto: Rob van der Marck (directeur VNSG), Madeleine van der Heijden (manager Venue MECC Maastricht), Tonnie van der Horst ( voorzitter VNSG), René Hanssen (algemeen directeur MECC Maastricht) en Herman Slaghuis (penningmeester VNSG) tijdens de feestelijke ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst op het kantoor van SAP Nederland in Den Bosch.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!