Vlog: Hoe word je succesvol met reviews?Vlog: Hoe word je succesvol met reviews?
Back Back Nieuws

Vlog: Hoe word je succesvol met reviews?

25 juni 2018

Samen met één van de winnaars van de Nationale Meeting Award 2018, Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, geeft Robert Spakman met Mirjam van Reek op het Locatiecongres de workshop 'Succesvol met reviews'.

Reviews geld waard voor jouw locatie

'Uit vele onderzoeken (Bright Local) blijkt het nut van reviews. Reviews zijn geld waard voor jouw locatie. Maar hoe begin ik nu met reviews vraag je je wellicht af? Kom in gesprek met jouw gasten, op jouw locatie maar ook online! Hoe je start en óók succesvol wordt met reviews vertelt initiatiefnemer van MeetingReview,' Robert Spakman.

Mirjam van Reek, Director of Sales van Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, vertelt hoe haar hotel reviews dagelijks in de praktijk gebruikt, daarmee succesvol is én wat de waarde voor Bilderberg is. Van Reek: 'Reviews zijn onderdeel van onze bedrijfsvoering. De aanpak van 'het vragen om een review' vereist slim teamwork. Maar daar blijft het niet bij, de feed-back wordt wekelijks besproken in het teamoverleg, waarbij de general manager aanwezig is, de banquet sales afdeling en de salesafdeling. We bouwen daarop verder, bespreken hoe je bijvoorbeeld van die 8 een 10 kunt maken en komen in actie.'

Voor en door locaties

Robert Spakman is erg enthousiast over het initiatief van Linda Kerkhoven om een Locatiecongres 'voor en door locaties' te organiseren. Hij vertelt: 'Ik kom dagelijks bij locaties die bereid zijn om kennis te delen maar ook willen leren van anderen. Ik geloof daar heel erg in anno 2018; wie niet kan delen kan zichzelf niet vermenigvuldigen.' 

Voor de eerste editie van het Locatiecongres dat plaats vindt bij Fort de Batterijen in Nieuwegein zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. Paul Rulkens, keynotespreker, vertelt hoe je 'uitstekend' kunt presteren (en je krijgt zijn managementboek mee naar huis) en locatiehouders delen succesverhalen maar ook bloopers. In de middag zijn er verschillende keuze kennissessies (wie vroeg inschrijft heeft de meeste keus) waaronder dus die over 'reviews' door Robert en Mirjam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!