Vliegveld Twenthe presenteert een nieuwe betoverende musicalVliegveld Twenthe presenteert een nieuwe betoverende musical
Back Back Nieuws

Vliegveld Twenthe presenteert een nieuwe betoverende musical

07 september 2023

Beleef samen het ultieme kerstgevoel tijdens een onvergetelijk avondje uit op Vliegveld Twenthe. Van 9 tot en met 30 december wordt de voormalige militaire luchtbasis omgetoverd tot het sfeervolle Londen van 1854. Een eigentijdse versie van het klassieke Scrooge-kerstverhaal, luxe viergangendiner én adembenemende 360 graden beleving: De Musical Dinnershow 2023. Deze bijzondere productie is een unieke belevenis die helemaal bij Vliegveld Twenthe past, waar altijd ruimte is voor cultuur en beleving.

Unieke beleving in een intieme setting

Beleef de magie van Dickens’ 19e eeuw deze decembermaand in een intieme setting. Met een cast van meer dan 70 man en 6 podia rondom je, geniet je niet alleen van hedendaagse kersthits, maar ook van moderne hiphop- of popliedjes in een Dickens’ jasje. En om de belevenis compleet te maken is er een wenselijke, feestelijke dresscode: ‘Met de feestelijke dresscode maak je onderdeel uit van het decor.’ En jij? Jij zit midden in het verhaal, want het spektakel gebeurt rondom je. ‘Je weet niet waar je naar moet kijken!’, aldus Simône le Roy, producent, regisseur, schrijver en bedenker van de musical.

Typisch Vliegveld Twenthe

Na het grote succes van Hanna van Hendrik en De Twentse Lente is het nu tijd voor De Musical Dinnershow op Vliegveld Twenthe. Waar bij de vorige twee theatershows in drie verschillende ruimtes een uniek decor stond te wachten, belooft deze musical opnieuw een unieke belevenis te worden doordat je ín het magische decor zit te dineren. En dat allemaal in de mooie regio Twente!

Zakelijke opties

Ook voor collega’s of zakelijke relaties zijn er opties voor het viergangendiner en de musical. Deze adembenemende show kan namelijk gecombineerd worden met een vergadering vooraf, ontvangst met bubbels in een exclusief gereserveerde area en/of een spetterende afterparty. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er vier dagen beschikbaar gesteld om er een exclusieve avond van te maken. Van ontroering tot schaterlachen en van hedendaagse pop- tot oude rockmuziek. De Musical Dinnershow 2023 op Vliegveld Twenthe is een meeslepende, humoristische en spectaculaire voorstelling die in een oogwenk voorbij gaat. Voor een éxtra sprankelende avond zijn er ook première- en VIP-tickets voor Tweede Kerstdag verkrijgbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!