Vlieg mee met Santa in the Sky bij BARN47Vlieg mee met Santa in the Sky bij BARN47
Back Back Nieuws

Vlieg mee met Santa in the Sky bij BARN47

08 december 2017

Net als de Kerstman met de arrenslee en vier rendieren de lucht in? Het kan zondag 17 december tijdens Santa in the Sky bij BARN47 in Den Haag. Ervaar op vijftig meter hoogte een compleet nieuwe kerstbeleving. Het romantische in kerst versierde platform biedt ruimte voor zestien passagiers. Zij krijgen een unieke muzikale en culinaire beleving in de lucht. De slee gaat deze dag maar liefst tien keer de lucht in.

Na successen binnen en buiten Europa, volgt nu ook Nederland. Beursbemanning en Belafonte Magazine slaan de handen ineen voor deze primeur in Nederland. Deze zomer organiseerden zij de eerste Dinner in the Sky in Nederland. Dit was een groot succes, met deze winterse editie als gevolg.

Sfeervolle entourage

Het restaurant aan de Poeldijkseweg 47 is onlangs helemaal vernieuwd en kreeg de naam BARN47. BARN47 heeft de sfeervolle entourage van een groot Amerikaans pakhuis en is geïnspireerd op de foodhallen uit Madrid en Kopenhagen. In deze foodcourt worden streetfood, comfort food en verfijnde signature dishes bereid. Voor een vaste prijs is er keuze uit een groot assortiment aan internationale en authentieke gerechten. De internationale uitstraling, samen met uitstekende kwaliteit van eten en drinken past uitstekend bij het concept van Santa in the Sky.

De High Wine & Tasting bestaat uit ontvangst met Champagne & bites, na een uur vertrekt de vlucht. In de lucht kan worden genoten van het uitzicht en een High Wine & Tasting. Weer met de benen op de grond is het tijd voor Afterdrinks & bites. De totale beleving duurt 2 uur. Kijk voor meer informatie op www.dinnerintheskynederland.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!