Back Back Nieuws

Vlaamse eventplanners ontdekken Rotterdam

01 februari 2010
Rotterdam Marketing heeft op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari een groep meeting- en eventplanners uit België ontvangen om bijzondere vergader- en evenementenlocaties van de Maasstad te bezoeken. 26 professionals kregen tijdens een tweedaags programma uitgebreid de kans om een aantal van de nieuwste locaties van Rotterdam te ontdekken.

Uniek was dit keer het diner in het, met 2 Michelinsterren bekroonde, restaurant Parkheuvel. Naar aanleiding van de benoeming tot ‘Culinaire Hoofdstad 2010’ (door magazine SpecialBite) was het een mooie kans om de organisatoren van evenementen en vergaderingen ook kennis te laten maken met de haute cuisine van de stad.

Deelnemer Frans Lens van Pasar Merksem: “Goed om te zien dat Rotterdam zich ook op culinair gebied blijft ontwikkelen, een heerlijke diner ervaring!” Tevens kregen de gasten een preview aan boord van het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn De Rotterdam dat op 15 februari aanstaande haar deuren zal openen voor publiek.

Deelneemster Linda Debois van Komatsu Europe: “Ik ben zeer verrast door De Rotterdam, zeer geschikt voor het organiseren van evenementen!”

Gedurende twee inspirerende dagen werden het Delta Hotel Vlaardingen, Beurs-WTC Congress & Event Center, Restaurant MOOII, De Rotterdam, Restaurant Parkheuvel, Erasmus Catering Horizon Food & Drinks op Rotterdam Airport, het Wereldmuseum Rotterdam en het Golden Tulip Rotterdam-Centre bezocht .

“Terug thuis wil ik de medewerkers van Rotterdam Marketing eerst vooral danken voor het uitstekend georganiseerde en boeiende weekend!We mochten veel interessante zaken zien en hebben inspiratie opgedaan voor mogelijke toekomstige evenementen. Ook de onderlinge contacten met de andere leden van de groep waren nuttig. Kortom een voltreffer”, aldus deelneemster Christine Anrys van de Belgische Boerenbond.


Sinds 2003 organiseert Rotterdam Marketing “FAMtrips” (familiarize trips) Tijdens een meerdaags programma worden professionals uit de meeting- en eventindustrie ondergedompeld in de dynamiek van Rotterdam en krijgen zij uitgebreid de kans om onafhankelijk advies in te winnen bij de medewerkers van Rotterdam Marketing over de vele vergader- en evenementen mogelijkheden van Rotterdam.

 

Foto: Thamar Kiemel

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!