Back Back Nieuws

Vitaliserend ontbijt en energiebommetjes voor festivalgangers

10 juni 2016
Evenementenorganisatie Green.DNA, voornamelijk bekend van vergader- en congreslocaties Het Glazen Huis, Veerkracht en Innovatiekracht is deze zomer de cateraar op de luxe campings van festival Down the Rabbit Hole en Lowlands. Green.DNA zorgt met een vitaliserend ontbijt en diverse energiebommetjes voor energie gedurende de hele festivaldag.

Geen suikerbommetjes en kiloknallers
Green.DNA zorgt deze zomer op de festivals Down the Rabbit Hole en Lowlands voor vers bereide en verantwoorde ontbijtjes en van tal van hapjes en drankjes om te zorgen dat festivalgangers de hele dag, energiek kunnen genieten van de optredens en sfeer. Green.DNA belooft geen suikerbommetjes en kiloknallers te serveren, maar heerlijk en bewust eten met veel zorg en aandacht bereid.

Gevormd door ervaring
Doordat de roots van Green.DNA in de vergader- en congresbranche liggen, zijn die ervaringen de leidraad voor het ontwikkelen van een eigen cateringsconcept. Het geijkte programma met uitgebreide lunch als ‘break’ in het veelal plenaire programma en de onoverkomelijke after lunch dip als gevolg, waren de aanleiding voor het bedrijf om zich te verdiepen in het effect van voeding op de energiebalans.

Ongezond = uit
Eigenaar Sam Verwaijen: ‘Behalve dat een ongezonde levensstijl niet meer van deze tijd is, zagen wij dat je andere keuzes moet maken wanneer je de hele dag energiek wil zijn. Wij gebruiken daarom vooral seizoensfruit en groente vers van het land, complexe koolhydraten, minder suiker, duurzame vis en verantwoord vlees, lelijke peentjes en kromme kommers en natuurlijke energy boosters. Ook is de lunch bij ons niet het centrale middelpunt. Wij serveren de gehele dag door energiegevende hapjes en drankjes zodat de bloedsuikerspiegel, en dus het energielevel in balans blijft!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!