Back Back Nieuws

Vitae organiseert Celebrate Work 6

29 april 2009
Negenhonderd professionals waren te gast in Oudewater voor Celebrate Work 6 op donderdag 23 april. Het event van de Nieuwe Professional, georganiseerd door personeelsbemiddelaar Vitae.

Op allerlei plekken die een stad een stad maken kon men lezingen bijwonen, workshops volgen en inspiratie opdoen. In de Grote Kerk was een plenaire bijeenkomst waar onder andere dominee Nico ter Linden, Wubbo Ockels en Hylke Oldenboom, webber bij Vitae, preekten over werk. Vervolgens verspreidden de professionals zich over verschillende locaties in Oudewater, zoals het Oude Raadhuis, de Heksenwaag, het Touwmuseum en de Klepper.

Wubbo Ockels zat aan een interviewtafel over duurzaamheid, schrijfster Susan Smit vertelde over haar zoektocht naar heksen door de eeuwen heen, filosoof Aad Breed sprak over zijn piramidestad, Gijs Groeneveld over de kracht van FQ. Lars Duursma leerde de aanwezigen speechen als Obama en oprichtster van LOF Jolanda Holwerda sprak over vrouwelijk leiderschap.

Tot slot was er nog een mooi feest op de Markt waar ook inwoners van Oudewater voor waren uitgenodigd. Rond 22.00 uur gingen alle aanwezigen na een inspirerende dag weer naar huis.
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!