Visit Portugal kiest voor USP Marketing PR Visit Portugal kiest voor USP Marketing PR
Back Back Nieuws

Visit Portugal kiest voor USP Marketing PR

21 september 2021

Visit Portugal heeft USP Marketing PR gekozen als marketing PR bureau voor de Nederlandse markt. De samenwerking is officieel gestart per 1 september 2021. Portugal, het land van de blauw-witte en bont gekleurde tegels, een heerlijke keuken, de kurkeiken en natuurlijk: Port! In Portugal geniet je van zoete Pastéis de Nata, terwijl de klanken van de Portugese Fado door de straten klinken. USP Marketing PR is verheugd om aan de slag te gaan als PR bureau van Visit Portugal voor de Nederlandse Markt.

João Rodeia, Directeur Visit Portugal in België en Nederland: 'Wij zijn enthousiast over de samenwerking met USP Marketing PR. Zij hebben ons overtuigd met hun pitch en hun uitgebreide medianetwerk. Wij kijken ernaar uit om de kwalitatieve en unieke publicaties over Portugal in de nederlandse media te zien verschijnen.'

'We zijn vereerd dat Visit Portugal ons gekozen heeft als Marketing en PR bureau', vertelt Jeannette Spits, CEO USP Marketing PR. 'We kijken er dan ook naar uit om met hen aan de slag te gaan en we zijn dankbaar voor deze samenwerking. De veelzijdigheid van Portugal maakt het land een unieke bestemming met vele invalshoeken voor de mediabenadering'.

 

Op de foto v.l.n.r: Anouk van Haaster (USP), Jeannette Spits (USP), Florbela Baltazar (Visit Portugal), João Rodeia (Visit Portugal) & Natasha Sprengers-Hooper (USP)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!