Vision Wings: tent met ultieme vrijheidVision Wings: tent met ultieme vrijheid
Back Back Nieuws

Vision Wings: tent met ultieme vrijheid

08 juli 2020

Intertent heeft een echte eye-catcher aan haar assortiment tenten toegevoegd: de Vision Wings. In het oog springt direct de bijzondere zwevende luifel die een ongekend gevoel van ruimte biedt. Met de modulaire bouw en vele opties speelt Intertent slim in op de vraag naar flexibiliteit vanuit de markt.

De Wings is de nieuwste toevoeging in de Vision-productlijn van Intertent. Deze lijn kenmerkt zich door een constructie die een groot gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Door gebruik te maken van horizontale wand- en glaspanelen ontstaat overal een prachtig panoramisch uitzicht.

Ultiem gevoel van ruimte

Die lijn is bij de Vision Wings niet alleen doorgetrokken in de zijwandhoogte van 4,20 meter maar ook naar de buitenruimte, waar bezoekers op het geïntegreerde terras kunnen genieten onder de ‘zwevende’ luifel, waaraan de tent haar naam ook ontleent. Een innovatieve toepassing waarin de jarenlang opgebouwde kennis en kunde van Intertent duidelijk terug te zien is.

Ervaar de vrijheid

Met de Vision Wings biedt Intertent naast een ruimtelijk gevoel voor bezoekers vooral ultieme vrijheid aan de opdrachtgever. De innovatieve constructie met een nokhoogte van maar liefst 7 meter opent een zee aan mogelijkheden voor decoratie, licht, geluid en video. Daarnaast zorgt de volledig modulaire bouw, met een breedte van 12, 15 of 20 meter en onbeperkte lengte in elementen van 5 meter,  dat de tent op elk event perfect in te passen is.  Van grootschallige publiekevenementen als SAIL en Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix tot een geweldig onderkomen voor gasten tijdens een relatiebijeenkomst of medewerkers kick-off. De tent is ideaal voor opdrachtgevers die hoge eisen stellen aan beleving, flexibiliteit en kwaliteit.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!